Pyöräile kirjastoon!

Helsingin yliopiston kirjaston eri toimipaikkojen läheisyydessä on pyöräparkkeja.

Uuden pääkirjaston lähimmät pyöräparkit ovat Metsätalon ja Topelia-korttelin välissä, Aleksandrian ja Kielikeskuksen sisäpihalla sekä Porthanian edessä. Yliopiston tila- ja kiinteistökeskus on hankkimassa pyörätelineitä lisäksi Kaisaniemenkadun puolelle ja Vuorikadulle. Suunnitelmissa ja keskusteluissa kaupungin kanssa on pohdittu, että muutama autonpysäköintiruutua otettaisiin kesäkaudeksi pyörätelineiden käyttöön.

Pyöräilevien yliopistolaisten käytössä on myös suihkuja. Suihkut ovat käytössä rakennusten ja liikuntatilojen aukioloaikoina. Henkilökunta- tai opiskelijakortti on esitettävä vahtimestarille/yliopistoliikunnan palvelupisteessa.

Lisää tietoa Flammassa: Pyöräilijän kampuskartat ja suihkutilojen osoitteet

One Reply to “Pyöräile kirjastoon!”

  1. Aleksandrian ja Kielikeskuksen sisäpihalle mahtuisi helposti toinen rivi polkupyöräpaikkoja, esim ikkunoiden eteen. Porthanian edessä on keväästä syksyyn jo valmis kaaos polkupyöristä.

Comments are closed.