Minervan muutto etenee: Kasvatustieteiden kokoelma on nyt lainattavissa pääkirjastossa

This post is also available in: ruotsi

Minervan kirjasto sulki ovensa 2.4.2015 ja käyttäytymistieteiden aineistoja on siirretty pääkirjastoon Kaisa-taloon helmikuusta lähtien. Tässä väliaikatietoja kokoelmista:

– 5.5.15 Kognitiotieteen, puhetieteiden, kotitaloustieteen ja käsityötieteen aineistot käytettävissä Kaisa-talon 4. kerroksessa.

– 4.5.15 Kasvatustieteiden kokoelma kokonaisuudessaan lainattavissa Kaisa-talon 4. kerroksessa. Hyllynpäätyopasteet ovat paikallaan. Kerroksessa K3 on myös saatu lisää aineistoja asiakkaiden käyttöön. Heti hissien edessä oleva alue on nyt kokonaan käytettävissä ja hyllynpäätyopasteet ovat paikallaan.

– 20.4.15 Psykologian ja koululainsäädännön aineistot käytettävissä Kaisa-talon 4. kerroksessa.

– 17.4.15 Käyttäytymistieteiden väitöskirjat, hakuteokset ja vuosikirjat käytettävissä Kaisa-talon 4. kerroksessa. Käyttäytymistieteiden menetelmäkirjallisuus on yhdistetty 4. kerroksessa sijaitsevaan yhteiskuntatieteiden menetelmäkirjallisuuteen.

– 17.4.15 Oppikirjat käytettävissä Kaisa-talon K3-kerroksessa.

– 15.4.15 Opinnäytteet käytettävissä Kaisa-talossa. Painetut opinnäytteet saat käyttöön pääkirjastossa tekemällä aineistopyynnön. Aineistopyyntö tehdään Helka-tietokannassa käyttämällä varaus-toimintoa. Lisätietoja opinnäytteistä ja aineistopyynnöstä.

– 13.2.15 Lehdet käytettävissä Kaisa-talossa: uusimmat 2 vuosikertaa 7. kerroksessa ja vanhemmat vuosikerrat kerroksessa K4.

Lue lisää
Minervan kirjasto muuttaa Kaisa-taloon huhtikuussa