Videoita akateemiseen opetukseen ja opiskeluun – tutustumisaikaa 6.12. asti!

Academic Video Online: Premium on monitieteinen videopalvelu, joka tarjoaa laadukasta videoaineistoa akateemisen maailman tarpeisiin. Tutustu palvelun kattavaan dokumentti-, uutis- ja opetusvideovalikoimaan.

Aihealueita löytyy niin sosiaalitieteistä, historiasta kuin taiteestakin kiinnostuneelle. Myös talouden, eläinlääketieteen sekä käyttäytymistieteiden aloilta on katseltavissa mielenkiintoista videoaineistoa.

Videot sisältävät muun muassa haastatteluja, teatteria esityksiä, psykologisia koetilanteita, luentoja ja ohjeistuksia sekä etnografisen kenttätyön tallenteita. Kaikki videot ovat huolellisesti valittu palvelemaan kunkin tieteenalan tarpeita. Palvelusta löydät välineitä oppisen ja opettamisen tueksi.

Mukana on myös populaariaiheisia videoita esim. matkustamiseen ja ruoanlaittoon liittyen.

image_art_design omage_cooking

Palvelu tarjoaa monipuoliset selaus- ja käyttömahdollisuudet. Aihealueen valittuasi voit halutessasi rajata sitä esimerkiksi videotyypin mukaan vain kyseisen aihealueen opetusvideoihin. Opetusvideot on jaoteltu segmenteihin, mikä helpottaa niiden sisällyttämistä muuhun opetussisältöön.

Tutustu palveluun ja lähetä palautetta: e-library[at]helsinki.fi

Aineiston koekäyttö on mahdollista HY-verkossa sekä verkon ulkopuolelta Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksilla.