Terkko Navigator tarjoaa kolme huipputyökalua kliiniseen päätöksentekoon

Terkko Navigator on nyt entistäkin kattavampi, sillä palvelusta löytyy peräti kolme kansainvälistä kliiniseen työhön suunniteltua huipputyökalua. Nyt ei mene sormi suuhun potilaiden kysymysten kanssa, vaan vastaukset saa taiottua esille muutamien sekuntien kuluessa. Kliiniset point-of-care -työkalut sopivat myös opiskelijoille tietojen ja taitojen kartuttamiseen.

AccessMedicine sisältää valtaisan määrän tietoa, erilaisia sovelluksia ja palveluja, sekä kliinikoille, opettajille, hoitohenkilöstölle että opiskelijoille. Palvelun avulla on helppo päivittää omia tietojaan lääketieteen erikoisaloista ja -kysymyksistä ja soveltaa uusinta tietoa omassa toiminnassaan 24/7.

Best Practice tarjoaa ajanmukaista tietoa, nopeasti ja vaivattomasti suoraan hoitotilanteessa käytettäväksi. Uusimpien tutkimustulosten tiivistäminen ja yhdistäminen hoitosuosituksiin sekä askel askeleelta tapahtuva lähestymistapa – ennaltaehkäisy, diagnoosi, hoitokeinot, ennuste – takaavat ainutlaatuisen käytettävyyden silloin kun tietoa eniten tarvitaan. Best Practice sisältää tuhansia diagnooseja ja sitä päivitetään taukoamatta. Tietokannan uudet päivitykset näkyvät automaattisesti Terkko Navigatorin Best Practice -sivulla.

Kun etsit vastauksia kliinisessä työssäsi, niin nyt käytössäsi on myös uudistunut DynaMed Plus -tietokanta. Sen sisällöstä vastaa huippuluokan kansainvälinen lääkäritiimi, joka kokoaa aiheesta näyttöön perustuvan tiedon ja tarjoaa siitä objektiivisen analyysin.

Muista toki myös aidosti kotimainen Terveysportti.fi -palvelu!

AccessMedicine @ Terkko Navigator: https://terkko.helsinki.fi/accessmedicine

Best Practice @ Terkko Navigator: http://terkko.helsinki.fi/best-practice

DynaMed Plus @ Terkko Navigator: https://terkko.helsinki.fi/dynamed-plus