Nyt jysähti kesken kuumimman tenttikauden – Therapia Fennica lisätty Terkko Navigatoriin!

Kaikki Therapia Fennican painetut kirjat lainassa kesken kuumimman tenttikauden?! Nyt helpotti, sillä Therapia Fennica on lisätty Terkko Navigatoriin!

Tämä lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden perusteos on kulunut lääkärisukupolvien käsissä ja laukuissa jo vuosikymmenten ajan. Nyt se on luettavissa missä ikinä liikutkaan, sillä kirjan innovatiivinen e-versio löytyy vaivattomasti ja nopeasti Terkko Navigatorin kautta. Muista käydä lisäämässä Therapia Fennica myös omaan kirjahyllyysi Terkko Navigatorissa, silloin se löytyy entistäkin paremmin.

Therapia Fennica löytyy toki myös Otto -opiskelijan Terkko -palvelun kirjahyllystä.

Älä hyydy enää kirjojen varausjonossa vaan klikkaa itsesi suoraan uusimman tiedon lähteille! Therapia Fennican avulla lääkäri kertaa nopeasti oireet, diagnoosin ja hoidon epävarmuuden hetkellä, ja opiskelija pääsee klinikan tenteistä läpi.

Kokeile jo tänään!

Therapia Fennica @ Terkko Navigator: https://terkko.helsinki.fi/therapia-fennica

Otto – opiskelijan Terkko -palvelun kurssikirjahylly: https://terkko.helsinki.fi/otto/books/

Therapia Fennica on ollut yksi suomalaisen lääketieteellisen kirjallisuuden perusteoksista jo yli 60 vuoden ajan. Yleisteoksen uudistetun 10. painoksen kirjoittamiseen on osallistunut yli 300 eri lääketieteen osa-alueiden asiantuntijaa. Kirja on suunnattu perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon lääkäreille sekä lääketieteen opiskelijoille. Kirjan luvut tiivistävät oleellisen ydintiedon aiheesta kuin aiheesta, ja runsas kuvitus sekä selventävät taulukot helpottavat keskeisten asioiden omaksumista. Kappaleiden lopussa mainittuja valikoituja Internet-sivustoja ja kirjallisuusviitteitä käyttäen voi kiinnostaviin aiheisiin perehtyä syvällisemmin.