Ota Terkko Navigator tehokäyttöön, tietokannat tehokkaasti käyttöön – katso ohjeet

Viitetietokantoja, oppimateriaalipalveluita, videotietokantoja, verkkokursseja, anatomiaa, kliinikon työvälineita jne. Terkko Navigatorissa on loputon määrä erilaisia tietokantoja ja koostepalveluita, mutta mistä sitä tietää mitä niistä pitäisi käyttää?

Kuten lehtien ja kirjojen kohdalla, niin Terkko Navigator tarjoaa nopean reitin myös kaikkiin tietokantoihin. Ensin valitaan ylävalikon ’Databases & Sites’ -nappula, joka listaa kaikki tarjolla olevat palvelut. Tietokantoja voidaan selata mm. suosikkilistan avulla, joten on helppo löytää Terkon asiakkaiden suosittelemat tärkeimmät tietokannat. Uudet lisäykset löytyvät myös vaivattomasti, kannattaa siis muistaa aina silloin tällöin käydä selaamassa sitäkin listaa, jotta pysyy ajantasalla Terkko Navigatorin alati paisuvasta tarjonnasta. Tietokantoja voi hakea myös asiasanapilven (Tags) kautta.

Miksi tyytyisit yhteen tai kahteen tietokantaan, kun valittavanasi on useita kymmeniä? Kokeile jo tänään!

Terkko Navigator ’Databases & Sites’: http://terkko.helsinki.fi/medicine/links/