Kontantbetalningar tas inte mera emot i campusbiblioteken

Inlägget finns också på: Finska Engelska

Sommarlovet slutade i campusbiblioteken i Gumtäkt och Vik, och de är öppna igen från och med 7 augusti. Observera att vi fortfarande har sommaröppettider (mån-fre 9-16) till 27 augusti.

Kontantbetalningar tas inte mera emot i campusbiblioteken

Vi tar inte längre emot kontanter i campusbiblioteken. Endast betalning med kort är möjligt. Huvudbiblioteket i Kajsahuset tar också i fortsättningen emot kontantbetalningar. Avgifter för försenade lån och reservationer kan också betalas på nätet (logga in på Helka).

Öppettider under höstterminen (28 augusti – 17 december 2017)

Helsingfors universitets bibliotek är tillbaka till normala öppettider på måndag 28 augusti.

Campusbiblioteket i Gumtäkt är öppet mån-fre 8-18, kundservice mån-fre 10-17. Under resten av öppettiderna finns det meröppna biblioteket i Gumtäkt.

Campusbiblioteket i Vik är öppet mån-fre 8-19, kundservice mån-fre 10-17. Under resten av öppettiderna finns det meröppna biblioteket i Vik.

Campusbiblioteket i Mejlans på Terkko Health Hub öppnar måndag, den 4 september. Biblioteket är öppet mån-fre 8-20, kundservice 10-17. Under resten av öppettiderna finns det meröppna biblioteket i Mejlans.

Huvudbiblioteket i Kajsahuset är öppet mån-fre 8-20 och lör 11-17. Kundservice är öppet mån-fre 10-19 och lör 11-17. Under resten av öppettiderna finns det meröppna biblioteket i Kajsahuset.