Kumpulan ja Viikin kampuskirjastot avoinna jälleen. Käteismaksaminen päättyy

This post is also available in: englanti ruotsi

Kesän sulkuaika on päättynyt ja Kumpulan ja Viikin kampuskirjastot ovat jälleen auki. Lyhennetyt aukioloajat, ma-pe 9-16, jatkuvat vielä 27.8. asti.

Käteismaksaminen kampuskirjastoissa päättyi

Käteisen rahan vastaanottaminen kampuskirjastojen asiakaspalvelussa on päättynyt ja tästedes kampuskirjastoissa on mahdollista maksaa ainoastaan kortilla. Käteisellä voi jatkossa maksaa vain pääkirjastossa Kaisa-talossa. Myöhästymis-ja varausmaksuja voit toki edelleen maksaa myös verkkomaksuna asiakastiedoissasi Helka-tietokannassa.

Syyslukukauden aukioloajat kirjastossa 28.8.-17.12.2017

Helsingin yliopiston kirjasto palaa normaaleihin aukioloaikoihin maanantaina 28.8. Omatoimiajat laajenevat Kaisa-talosta myös kampuskirjastoihin.

Kumpulan kampuskirjasto on avoinna ma-pe 8-18, asiakaspalvelu ma-pe 10-17. Asiakaspalveluaikojen ulkopuolella kirjasto toimii omatoimikirjastona.

Viikin kampuskirjasto on avoinna ma-pe 8-19, asiakaspalvelu ma-pe 10-17. Asiakaspalveluaikojen ulkopuolella kirjasto toimii omatoimikirjastona.

Meilahden kampuskirjasto aukeaa maanantaina 4.9. osana Terkko Health Hubia. Kirjasto on avoinna ma-pe 8-20, asiakaspalvelu 10-17. Asiakaspalveluaikojen ulkopuolella kirjasto toimii omatoimikirjastona.

Pääkirjasto Kaisa-talo on avoinna ma-pe 8-20 ja la 11-17. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe 10-19 ja la 11-17. Asiakaspalveluaikojen ulkopuolella kirjasto toimii omatoimikirjastona.