Muutoksia pääkirjaston lehtialueella 7. kerroksessa

This post is also available in: englanti ruotsi

Lehtialue tiivistyy ja lukupaikat lisääntyvät

Tämän kevään aikana pääkirjaston 7. kerroksen lehtialuetta tiivistetään. Valkoiset, matalat lehtihyllyt poistetaan, ja niiden tilalle tulee lukupaikkoja. Noin puolet lehdistä siirretään K4-kerrokseen, ja seitsemänteen kerrokseen jäävät lehdet sijoitetaan kokonaisuudessaan seinähyllyille. Kokoelmasiirtoja tehdään helmi-maaliskuun vaihteessa viikolla 9.

Tarkista lehden sijaintitieto Helka-tietokannassa

Suurin osa kirjaston kokoelmiin kuuluvista lehdistä on elektronisia. Helka-tietokannasta löydät sekä elektronisten että painettujen lehtien tiedot.

Lehden tiedoissa on huomautus, jos sen uusimmat numerot sijaitsevat Kaisa-talon seitsemännessä kerroksessa.  Huomautus ”Kuluva ja edellinen vuosikerta 7. kerroksen lehtialueella” tulee esiin, kun napautat sijaintitietoa.

Lehden tiedoissa on huomautus, jos uusimmat numerot löytyvät Kaisa-talon 7. kerroksesta.