PsycINFO ja PsycARTICLES: tutustu Vertex-palvelun mielenkiintoisiin tietokantoihin!

PsycINFO on kansainvälinen viitetietokanta, jonka aihealueita ovat mm. psykologia, psykiatria, neuro-, terveys-, talous-, yhteiskunta- ja käyttäytymistieteet. Tietokantaan on tallennettu tietoja tieteellisistä lehtiartikkeleista, kirjoista ja väitöskirjoista. Läpikäytäviä lehtiä tietokannassa on n. 2500. PsycINFOa päivitetään joka viikko ja se sisältää tällä hetkellä miljoonia viitteitä. Sitä on tehty jo 1800-luvulta alkaen.

PsycARTICLES on 110 tieteellisen lehden kokotekstitietokanta. Kokotekstiartikkeleita on tällä hetkellä luettavissa kymmeniä tuhansia. Lehtiä ovat mm. Psychological Bulletin, Psychological Review ja American Psychologist.

Terkko Kirjaston asiakkaat löytävät molemmat tietokannat Vertex-tietopalvelun kautta. Käytettävissä ovat samat innovatiiviset Ovid-hakuliittymän tarjoamat mahdollisuudet kuin muissakin Vertex-tietokannoissa.

Vertex on lääketieteen ja psykologian johtava tietopalvelu, jossa yhdistyvät tärkeimmät viitetietokannat, EBM-tietokannat sekä elektroniset lehdet ja kirjat.

PsycInfo @ Terkko Navigator: https://www.terkko.helsinki.fi/psycinfo

Vertex: http://www.terkko.helsinki.fi/vertex-database

Vertex-palvelun etäkäyttö on poikkeuksellisen vaivatonta! Pyydä jo tänään itsellesi helsu-tunnus: https://terkko.helsinki.fi/remote-use