Haku Nuorten osaajien Master Class -ohjelmaan käynnistyy!

On aika ajatella uusiksi hyvinvointiyhteiskunta.

Mitkä ovat hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuuden haasteet? Mitä konkreettisia ratkaisuja voimme löytää kun keräämme yhteiskuntamme parhaat voimat saman pöydän ääreen?

Helsingin yliopisto ja LähiTapiola toteuttavat tänä keväänä Nuorten osaajien Master Class -ohjelman hyvinvointiyhteiskunnan kehittämiseksi. Kutsumme nuoria tutkijoita ja opiskelijoita yhteistyössä julkisen ja kolmannen sektorin osaajien sekä elinkeinoelämän asiantuntijoiden kanssa rakentamaan uusia toimintamalleja kestävän hyvinvoinnin hengessä.

Miten mukaan?

Ohjelmaan valitaan enintään 45 nuorta osaajaa julkiselta ja kolmannelta sektorilta, yritysmaailmasta sekä Helsingin yliopiston opiskelijoiden ja nuorten tutkijoiden joukosta.

Haku käynnistyy perjantaina 15.2. ja päättyy sunnuntaina 3.3. Valinnoista tiedotetaan keskiviikkona 6.3.

Jos olet Helsingin yliopiston opiskelija tai nuori tutkija, täytä hakemus täällä viimeistään sunnuntaina 3.3.

Jos edustat jotain muuta organisaatiota ja haluat osallistua ohjelmaan tai jos tiedät omassa organisaatiossasi nuoren asiantuntijan, jonka haluaisit mukaan Master Classiin, ole yhteydessä yliopiston yhteiskuntasuhde yksikköön – parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse eli laita viesti osoitteeseen  jenni.koistinen@helsinki.fi viimeistään sunnuntaina 3.3.

Lue tarkempi kuvaus ohjelmasta otsikon Master Class – Mitä? alta.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *