UniSportin syksyn uutuudet, osa 1: Dance Mix, Latin Mix, Funk ja Dance Choreo

Uusi kausi ja uudet kuviot! Tulevan syksyn liikuntatarjontaamme on kehitetty teidän palautteidenne perusteella entistä monipuolisemmaksi. Syksyn uutuuksien joukosta löydät uusia ryhmäliikuntatunteja, pienryhmävalmennuksia ja roppakaupalla mielenkiintoisia kursseja. Syyskuun puolivälin jälkeen avaamme myös uuden upean keskuksen, UniSport Kluuvin. Syyskautemme alkaa 1.9.

Tässä juttusarjassa esittelemme tulevan syksyn uutuutemme yksi kerrallaan. Seuraa päivityksiä niin tiedät, mitä kaikkea kivaa syyskauden alkaessa pääset kokeilemaan!

Syksyn uudet tanssitunnit

Syksyn ensimmäisenä uutuutena esittelemme uudet tanssituntimme. Uusien tanssituntien myötä tanssituntivalikoimamme on entistä selkeämpi ja siitä on helpompi valita itselle mieleinen laji sen perusteella haluaako helpompaa fiilistelyä vai hieman haastavampaa koreografiaa. Tunnin nimet kertovat myös selkeämmin siitä, millainen musiikkityyli tunnilla on.

Näille uusille tanssitunneille pääset syyskauden alkaessa:

Dance Mix

Dance Mix on tanssitunti, jossa tanssilajeina voi olla mitä vaan opettajan oman taustan ja kokemuksen myötä. Tunnilla ei tehdä tanssisarjoja vaan tunti rakennetaan eri kappaleisiin. Tyyleinä voi olla mm. hip hopia, jazzia, latinalaistansseja, nykytanssia, rockia ja showtanssia. Tunti on energistä yksintanssia ja hauska tapa kohottaa myös kuntoa. Tunnin sisältö ja vaikeustaso vaihtelee ohjaajittain.

Samankaltaisia tunteja: Latin Mix, Shbam

Funk

Funk-tunti on hauskaa, helppoa ja rentoa tanssimista pääosin hiphop- ja funk-musiikin tahdissa. Koko tunti jammataan ja hiki lentää. Tunti sopii kaikille jotka tykkäävät tanssia!

Samankaltaisia tunteja: Dance Choreo

Dance Choreo

Dance Choreo on tanssitunti, jossa tanssilajeina voi olla mitä vaan opettajan oman taustan ja kokemuksen myötä. Tunnilla tehdään pitkä koreografia, jota harjoitellaan ja toistetaan. Tunnin sisältö ja vaikeustaso vaihtelee ohjaajittain.

Tunti sopii kaikille, jotka tykkäävät tanssituntimaisista tunneista!

Samankaltaisia tunteja: Funk

Latin Mix

Latin Mix on iloinen ja vauhdikas sekoitus latinalaisia rytmejä. Tansseina voi olla mm. sambaa, samba-reggaeta, salsaa ja muita kuubalaisia sekä brasilialaisia tansseja. Tansseissa korostuvat erilaiset lantion ja rintakehän liikkuvuutta lisäävät liikkeet. Tuntien sisällöt vaihtelevat ohjaajan mukaan. Tunti sopii sekä aloittelijoille että lajia aikaisemmin harrastaneille.

Samankaltaisia tunteja: Zumba

 

Tervetuloa fiilistelemään uusia tanssituntejamme 1.9. alkaen!

 

1 thought on “UniSportin syksyn uutuudet, osa 1: Dance Mix, Latin Mix, Funk ja Dance Choreo

  1. Hei, mistä tietää millaista tyylilajia tietyllä Dance Choreo tunnilla tehdään? Vai selviääkö se vain kokeilemalla tietyn ohjaajan tuntia? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.