UniSportin syksyn uutuudet, osa 3: Uudet sisäpyöräilytunnit

Tässä juttusarjassa esittelemme tulevan syksyn uutuutemme yksi kerrallaan. Tänään esittelyvuorossa ovat uudet sisäpyöräilytuntimme.

Sisäpyöräilyvalikoimaamme on uudistettu tulevalle syksylle, jotta itselle sopiva tunti olisi helpompi valita oman tavoitteen perusteella. Valittavanasi on monipuolisesti vaihtoehtoja kevyistä ja palauttavista peruskestävyystunneista aina maksimisykkeitä hätyytteleviin tehotunteihin. Uutuutena sinulla on mahdollisuus osallistua myös virtuaalitunneille.

Tässä lyhyt esittely syksyn uusista sisäpyöräilytunneista.

Basic Spin -tunti (45-55 min) – palaudu tehokkaasti kovemmista treeneistä!

Basic Spin on palauttava ja peruskestävyyden alinta aluetta kehittävä matalatehoinen tunti, jolla on tavoitteena hengästyä kevyesti uupumatta. Tunti on vaihteleva, mutta rauhallinen. Tunnilla ei ole pitkiä rankkoja nousuja eikä spurtteja. Tunti sopii aloittelijoille ensimmäiseksi harjoitukseksi tai himoliikkujan palauttavaksi treeniksi. Sykealue on 60-70 % maksimisykkeestä.

Endurance Spin -tunti (55-90 min) – luo rautainen pohja kestävyyskunnollesi!

Tämä on peruskestävyyden ylempää aluetta kehittävä tunti, jolla on tavoitteena hengästyä uupumatta. Tunti luo myös pohjaa kovemmille harjoitteille. Tunti on vaihteleva, mutta rauhallinen. Tunnilla ei ole pitkiä rankkoja nousuja eikä spurtteja. Tunti sopii aloittelijoille, mutta myös kuntoilijan hikoiluhetkeksi tai urheilijan peruskuntokauden kulmakiveksi. Sykealue on 70-80 % maksimisykkeestä.

HIIT Spin -tunti (30 min) – todellinen sisäpyöräilyn tehotreeni, jolla viet suorituskykysi uudelle tasolle!

Hiit Spin on kovatehoinen voimantuottoa, maksimikestävyyttä ja anaerobista kapasiteettia kehittävä intervallitunti, jolla kuormitus- ja palautumisosuudet vuorottelevat. Tunti sisältää paljon lyhyitä 10-60 sekunnin kovatehoisia intervallivetoja lyhyillä palautuksilla. Tunti sopii sinulle, jos olet hyväkuntoinen ja vahvan liikuntataustan omaava. Tuntia ei suositella aloittelijan ensimmäiseksi tunniksi. Sykealue intervallien työosuuksilla on 90-100 % maksimisykkeestä.

Interval Spin -tunti (55 min) – ota itsestäsi kaikki irti kovilla intervallivedoilla!

Interval Spin on kovatehoinen maksimikestävyyttä kehittävä intervallitunti, jolla kuormitus- ja palautumisosuudet vuorottelevat. Tällä tunnilla pääset ajoittain maksimikestävyysalueelle. Tunti sopii sinulle, jos olet hyväkuntoinen ja vahvan liikuntataustan omaava. Tuntia ei suositella aloittelijan ensimmäiseksi tunniksi. Sykealue intervallien työosuuksilla 90-95 % maksimisykkeestä.

Sweet Spot -tunti (55-75 min) – tehokas treeni ilman hapotusta

Tämä sisäpyöräilytunti on reipasvauhtinen vauhtikestävyyttä kehittävä harjoitus. Tunti voi olla joko pitkiä vauhtikestävyysintervalleja sisältävä tai tasasykkeisempi tai tasatehoisempi harjoitus. Ajoasennot, nopeudet ja kuormitukset vaihtelevat tunnin aikana.

Sopii kohtuukuntoisille ja aikaisemmin sisäpyöräilyä harrastaneille, mutta myös kovakuntoisten harjoitukseksi. Sykealue on 80-90 % maksimisykkeestä.

(Uusi sisäpyöräilyn parissa? Katso esittelyvideo sisäpyöräilytunnista)

Virtuaalisisäpyöräilytunnit (käynnistyvät jo elokuussa)

UniSport Meilahden sisäpyöräilysalissa on mahdollista osallistua ohjattujen tuntien lisäksi virtuaalitunneille. Virtuaalitunnilla poljet spinning-pyörällä valkokankaalle heijastetun ohjaajan tsemppaamana tai ympäri maailman upeissa maisemissa kiertelevillä pyöräreiteillä.

UniSportin virtuaalitunneilla pyöräillessä voit valita joko Tour Coach -maisematunnin mieleisestäsi maisemasta tai Studio Coach -virtuaaliohjaajatunnin, jossa poljet video-ohjaajan mukana. Tuntien ääniohjaus on englanninkielinen.

1. Myride® Tour Coach -tunnit

Tour Coach -tunneilla pääset polkemaan vaihtelevilla pyöräreiteillä maailman eri puolilta. Maisemat muuttuvat nopeuden mukaan, mikä tekee treenikokemuksesta todentuntuisen ja viihdyttävän. Yhdessä hyvän musiikin ja tasokkaiden valmennusohjeiden kanssa ne tekevät treeneistä hauskoja. Tunti on kuin tehokas pyöräilyreissu maailmalle. Valittavanasi on 30 minuutin fast-class tai 50 minuutin class.

Fast-class

• 30 minuutin vauhdikas ja intensiivinen intervalliharjoitus (HIIT). Tehokas treeni lyhyessä ajassa!

• Harjoitukseen sisältyy lämmittely ja loppuverryttely.

Class

• 50 minuutin tunti aerobisen kestävyyskunnon kohottamiseen.

• Harjoitukseen sisältyy lämmittely ja loppuverryttely.

2. Myride® Studio Coach -tunnit

Ruudulla näkyvä ohjaaja tsemppaa ja tuo tuloksia harjoitteluun! Hyvä musiikki ja tasokkaat valmennusohjeet tekevät treeneistä hauskoja. Valittavanasi on kolme erilaista tuntia:

Drills

• 15 minuutin kovan intensiteetin intervalliharjoitus (HIIT) tulosten maksimoimiseksi pienessä ajassa.

• Drills-harjoitukset on tarkoitettu osaksi käyttäjän kokonaisharjoitusta eikä niihin sisälly lämmittelyä tai loppuverryttelyä.

Fast-class

• 30 minuutin vauhdikas ja intensiivinen intervalliharjoitus (HIIT). Tehokas treeni lyhyessä ajassa!

• Fast-Classes ovat kokonaisia harjoituksia, joihin sisältyy lämmittely ja loppuverryttely käyttäjän suorituksen ja turvallisuuden optimoimiseksi.

Class

• 50 minuutin tunti aerobisen kestävyyskunnon kohottamiseen.

• Harjoitukseen sisältyy lämmittely ja loppuverryttely.

 

Miten pääset polkemaan virtuaalitunneille?

Virtuaalitunnit ovat käytettävissäsi ohjattujen tuntien ulkopuolisena aikana. Kun haluat virtuaalitunnille, mene UniSport Meilahden asiakaspalveluun ja pyydä asiakasneuvojaa käynnistämään tunti.

 

Uudet sisäpyöräilytunnit alkavat syyskauden alkaessa 1.9.2017. Tervetuloa polkemaan!

Joko seuraat meitä somessa? Seuraamalla instagram- ja facebook-kanaviamme pysyt ajan tasalla kiinnostavista uutuuksista ja muista ajankohtaisista asioista.

 

 

70 thoughts on “UniSportin syksyn uutuudet, osa 3: Uudet sisäpyöräilytunnit

 1. Trulife Distribution – Nutrition Distribution helps our clients achieve success in a complex, competitive retail environment. Our team of nutrition industry experts takes care of everything from importation compliance to marketing, sales and distribution at the ground level. There is no need to navigate the complicated intricacies of the American market when we have already done the work. Let us use our experience to expand your brand and put your product into the hands of American consumers. https://trulifedist.com/

 2. Trulife Distribution – Nutrition Distribution helps our clients achieve success in a complex, competitive retail environment. Our team of nutrition industry experts takes care of everything from importation compliance to marketing, sales and distribution at the ground level. There is no need to navigate the complicated intricacies of the American market when we have already done the work. Let us use our experience to expand your brand and put your product into the hands of American consumers. https://trulifedist.com/

 3. Does anyone know what happened to Dime Piece LA celebrity streetwear brand? I cannot proceed to the checkout on Dimepiecela site. I’ve read in Vogue that the brand was acquired by a UK-based hedge fund for $50 m. I’ve just bought the Nostalgia Luggage Tag from Ebay and absolutely love it xox

 4. Walking Wilds that come in the form of jack-o’-lanterns multiply all winnings by 3x while the Jack’o’ lector feature activated during free spins consists of three bonus games: the Stacked Hell Hound Wild, the Stacked Jack-o’-lantern Wild and the Expanding Death Reaper Wild!

 5. Scatter symbols create various payoffs for any payline. You will get the payment while you find a particular number of symbols at any part of the gaming screen. In most of the video slots, there are scatter symbols.

 6. the best odds. From our research, we can say that by playing in the denominations of £25, you will have the highest RTP. However, it will not pay you higher than £10.

 7. program helps in the random choice of numbers. Every number has connection has a connection to symbol. After choosing the symbol, the reel stops. Thus, there is no skill needed for playing slot games.

 8. intricacy. Within a very short time, you will be able to learn the rules of 3-reel slots. Play this game with a variety of interesting symbols. For every spin, you can have the wager of 3 coins.

 9. Phi Phi Island, Krabi
  Wherever you go, you’ve reached the Andaman Sea. If you do not stop to admire the beauty of the precious jewels of the Andaman Sea, such as Islands or Phi Phi Islands, located in Muang district. Krabi Province or southeast of Phuket Island It would be something that’s quite unfortunate.
  Because as you know very well that this Phi Phi Islands , in addition to being a popular tourist destination with hundreds of thousands of Thai tourists visiting each year, there are also many foreigners from around the world. They come to admire the beauty of the emerald green sea. White sand beaches and is also ranked as one of the 10 most beautiful islands in the world.
  06-07-2021 BY ศุภดา Go to website:https://ipro191.com/

 10. While the volatility is medium, the wild reels and cascade feature will guarantee frequent rewards. The game is most suited for mid rollers, who enjoy the risk, but also don’t want to break the bank. ต้น

 11. Now, the time has come for us to enter deep into the stone-age and experience the wild adventures of the Flintst ต้นones and their dinosaur and human friends. ต้น

 12. Getting three or more trophy symbols will activate up to 20 free spins. The spins lead into the real bonus game. ต้น

 13. Post a picture carefully, get addicted to social media, care about the number of likes
  never far from the phone Caught from morning until bedtime…
  When going to the bathroom, you have to use your mobile phone No internet is unable to live
  When you lose at the battery, when you are anxious, it will turn red.
  if you have these symptoms Be careful in the symptoms
  Nomophobia or No Mobile Phone Phobia is the fear of missing a cell phone.
  *ขิม 8/7

  Read more at https://ipro191.com/

 14. Cape Mallet
  Laem Talumpuk, Pak Phanang It has been known for a long time. due to being damaged by the storm The greatest time in history It is a long white beach that curves along the north-south coastline. Distance of about 6 kilometers, one side of the cape receives the sea breeze. from the Gulf of Thailand The other side receives the wind waves in the Pak Phanang River Estuary Bay. Visitors can travel by car to the end of the cape. recreational attraction Which at present has been adjusted to be more beautiful as a source of restaurants serving mixed seafood Sea view for you to enjoy. It is one of the places to visit in Pak Phanang that you must not miss!
  10-07-2021 BY ศุภดา Go to website:https://ipro191.com/

 15. isäpyöräilyvalikoimaamme on uudistettu tulevalle syksylle, jotta itselle sopiva tunti olisi helpompi valita oman tavoitteen perusteella. Valittavanasi on monipuolisesti vaihtoehtoja kevyistä ja palauttavista peruskestävyystunneista aina maksimisykkeitä hätyytteleviin teh

  https://ipro191.com/

 16. city
  Wat Phra That Hariphunchai

  Wat Phra That Hariphunchai Woramahawihan It is an important sanctuary in the north, sacred things that have been paired with Lamphun for a long time in the past for more than a thousand years. Located in the heart of Lamphun It is about 150 meters from the city hall. Phra That Hariphunchai is an authentic Lanna Thai style chedi. perfect fit Inside contains the relics contained in a gold urn. before entering the temple area Must pass through brick arches with plaster decorated with fine patterns, which are ancient craftsmanship of the Srivijaya period. It consists of a tiered arch. In front of the arch is a pair of large lions standing majestic. Within the temple there are also many important ancient sites. Let us pay homage to Phra Chao Thanjai Viharn, Viharn Phra Chao Daeng, the Four Footprints, the Reclining Buddha Viharn

  For more pictures and information, click
  14-07-2021 BY ศุภดา Go to website:https://ipro191.com/

 17. The worst feeling in the world is being unloyal to one’s self.
  ความรู้สึกที่เลวร้ายที่สุดในโลกคือการไม่ซื่อสัตย์ต่อตัวเอง

  #Black

  https://ipro191.com/

 18. We don’t talk anymore like we used to do

  We don’t love anymore

  What was all of it for

  Oh we don’t talk anymore like we used to do

  I just heard you found the one you’ve been looking

  ขิม 16/7
  Read more at https://ipro191.com/

 19. ใครว่าเกาะซิซิลี่ ในประเทศอิตาลีมีแต่มาเฟีย ! ลองมาเที่ยวที่ Rabbit Beach ดูแล้วจะรู้ว่า ที่นี่มันมีดีจริงๆ ด้วยความที่ซิซิลี่เป็นเกาะที่ใหญ่ที่สุดในทะเลเมดิเตอร์เรเนียน ทำให้ชายหาดของที่นี่มีความสวยงามราวกับมีมนต์สะกด ซัมเมอร์นี้แหละที่ควรค่า by wila 17/07

  GO to website https://ipro191.com/

 20. เมืองในภูมิภาค Rhone-Alpes ทางตะวันออกเฉียงใต้ของฝรั่งเศส ที่เต็มไปด้วยปราสาทวิหารและสถาปัตยกรรมอันวิจิตรงดงาม เหมาะเป็นสถานที่ท่องเที่ยวสำหรับคู่รักที่ต้องการหาสถานที่ใช้เวลาฮันนีมูนอยู่ด้วยกัน เช่น สะพานคู่รัก Pont des Amours, มหาวิหาร Saint Pierre, น้ำพุ Saint Jean และถนน Rue Royale ที่เป็นแหล่งช้อปปิ้งและร้านอาหารต่าง ๆ by wila 19/07

  GO to website https://ipro191.com/

 21. ร้าน Silver Spoon Table 8 เป็นอีกหนึ่งร้านอาหารญี่ปุ่นประเภทข้าวหน้าต่าง ๆ และเทมปุระกรุบกรอบ ที่มีเมนูแกงกะหรี่รสชาติเข้มข้นจากการเคี่ยวเครื่องเทศและผัก-ผลไม้นานกว่า 8 ชั่วโมง จะราดท็อปปิ้ง กินกับข้าวสวยญี่ปุ่นร้อน ๆ หรือเส้นอุด้งเด้งดึ๋ง ก็อร่อยเต็มคำ ตอบโจทย์คนรักแกงกะหรี่เพราะมีให้เลือกหลายเมนูทั้งข้าวแกงกะหรี่หมูผัดโชยุ ข้าวแกงกะหรี่หมูสันนอกเทมปุระ ข้าวแกงกะหรี่เทมปุระผัก ข้าวแกงกะหรี่หมูสไลซ์ตุ๋น ข้าวแกงกะหรี่ไก่เทมปุระ และข้าวแกงกะหรี่กุ้งเทมปุระ by wila 21/07

  GO to website https://ipro191.com/

 22. “วัดพระบาทปู่ผาแดง” ชื่อทางการคือ “วัดเฉลิมพระเกียรติพระจอมเกล้าราชานุสรณ์” หรือที่ชาวบ้านเรียก “ดอยปู่ยักษ์” หรือ “ดอยพระบาทปู่ผาแดง” ตั้งอยู่ในหมู่บ้านทุ่งทอง หมู่ที่ 7 อำเภอแจ้ห่ม จังหวัดลำปาง เป็นอีกหนึ่ง Unseen Thailand ที่ไม่ควรพลาดเมื่อมาเยือนลำปาง เพราะตัวศาลาของวัดและเจดีย์ต่าง ๆ ตั้งอยู่บนหน้าผาสูง ซึ่งสถานที่ดังกล่าวได้มีพระพุทธบาทของสมเด็จพระสัมมาสัมพุทธเจ้าจารึกไว้บนแผ่นหินขนาดใหญ่ และบริเวณวัดแห่งนี้ยังมีถ้ำอยู่หลายแห่ง by willa 22/07

  GO to website https://ipro191.com/

 23. Medium-rare meat lovers must go for the Beef Wellington. This exciting dish features the tenderloin coated with ingredients like foie gras, onions, mushrooms and spices. Before covering with pie crust again and then in the oven. which touches the frame The pie goes well with the succulent meat, but if you want a more intense flavor, you can top it with the sauce served by the restaurant. delicious too

  Somewhere it was said that the destination might not be as beautiful as the story along the way. So in order to make our journey fun and meaningful, we should start on the plane. Which EVA Air’s flying kitty flight booking is not difficult beyond the traveler’s ability, simply book with Traveloka and search the desired flight. In addition to getting new friends as Kitty to join the way The price shown on the website is still more stable and there is no added plus to frustrate 100 percent.
  22-07-2021 BY ศุภดา Go to website:https://ipro191.com/

 24. “It is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better.
  The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood, who strives valiantly; who errs and comes short again and again; because there is not effort without error and shortcomings; but who does actually strive to do the deed; who knows the great enthusiasm, the great devotion, who spends himself in a worthy cause, who at the best knows in the end the triumph of high achievement and who at the worst, if he fails, at least he fails while daring greatly.
  So that his place shall never be with those cold and timid souls who know neither victory nor defeat.”
  – Theodore Roosevelt

  #sunji
  https://ipro191.com/

 25. “Han Isriya” asks the government respectfully, even if they don’t respect. Where are the good vaccines? Why did the submarine buy it?
  Han Isriya hit the government should prioritize where the good vaccines should be given to the people. I’m not hungry for light Ask respectfully, even without respect.
  Go To WebSite https://ipro191.com/

  BWing
  26/07/2021

 26. “I’ve missed more than 9000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times, I’ve been trusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.”
  – Michael Jordan BY-SUNJI Website https://ipro191.com/

 27. Songkhla’s famous tourist attractions Samila Beach has small rocks jutting into the sea. The white sand beach known as “Sai Kaew” has a shady pine forest. From Samila Beach, you can see magnificent views of Koh Rat, Koh Mae.
  31-07-2021 by hunny go to website:https://ipro191.com/

 28. VR Real.Estate, a Thai startup that uses technology ‘Virtual World’ Helps Sell Homes and Condos
  When talking about VR (Virtual Reality) technology today, most people may still see only the benefits of being used primarily in entertainment such as video games, advertising media or movies, although virtual reality technology can also be applied. with other businesses can be diverse When seeing the problem of buying real estate that consumers…
  Go To WebSite https://ipro191.com/

  BWing
  01/08/2021

 29. Sandals are the shoes that we choose to wear to make feet feel more comfortable and also to relax feet that are tired from wearing high heels or shoes that are worn to work every day. Especially in the rainy season, more and more people wear flip-flops to make it easier to travel when it rains. Make slippers al … Read More » https://ipro191.com/ By wila 02/08

 30. “Life is very interesting. In the end, some of your greatest pains become your greatest strengths.”
  – Drew Barrymore
  BY-SUNJI Website https://ipro191.com/

 31. Phra That Sawi
  An old temple of the city of Chumphon province. Inside there is an important historical site. “Phra That Sawi” contains the Buddha’s relics in the chedi. Sacred things that are worshiped by Chumphon people and people in nearby provinces. The architecture of Phra That Sawi is an inverted bell shape. It has the same characteristics as Phra Borommathat in Nakhon Si Thammarat. but different in size At present04-08-2021 by hunny go to website:https://ipro191.com/

 32. Many gentlemen would be proud of their ?brother? their own so much that they believe that You would be fit to put it on display in this museum. Visit a museum in cold Iceland, a place dedicated to the ‘male genitalia’. especially if you have already visited Some items may cause you to lose confidence. Read more >>> https://ipro191.com/ By wila

 33. A Thai province, Phuket’s main city is also called Phuket. It is a large island province and is filled with several islands located in the western coast of the country. Also filled with scenic beaches which feature various luxury resorts, private beach bungalows and traditional accommodations for visitors. These beaches are filled with stylish nightclubs and shopping centres. For those who want to spend their time with leisure can also visit golf courses, historical museums, and monuments.

  Phuket is the luxury vacation seeker’s paradise. Travelers come here because of the classy retreats and the best nightlife in South East Asia. Phuket is also a destination of choice for business travellers, corporate groups and those who are looking to find an ideal venue for their bachelor’s or bachelorette parties. The bustling streets of Phuket are ongoing with life 24×7 and the party never ends here. The travellers looking for some pampering can also spend their time at the spa resorts situated around the many beaches.BY- SUNJI ☞ Click here to See https://ipro191.com/

 34. The Samsung announced that the company will increase the price of the chip manufacturing companies to bring money to expand S5 near Pyeongtaek, South Korea. The price increase will affect products that use Samsung chips, like the latest Nvidia graphics cards. Samsung’s 8nm and smartphones are also likely to be affected. This expansion is done to increase Samsung’s productivity in order to meet the growing market demand.

  Samsung’s S5 factory will be used to manufacture chips of 5nm, 4nm and smaller sizes, meaning it will be Samsung’s most advanced facility, not that Samsung is raising prices alone, according to TSMC. It has also announced that it will cancel the discounts offered to large customers and increase the price of its own chips in late 2020 as well.
  Go To WebSite https://ipro191.com/

  BWing
  07/08/2021

 35. “The deeper that sorrow carves into your being, the more joy you can contain.
  Is not the cup that holds your wine the very cup that was burned in the potter’s oven?
  And is not the lute that soothes your spirit, the very wood that was hollowed with knives?
  When you are joyous, look deep into your heart and you shall find it is only that which has given you sorrow that is giving you joy. When you are sorrowful look again in your heart, and you shall see in truth that you are weeping for that which has been your delight.”
  – Kahlil GibranBY- SUNJI ☞ Click here to See https://ipro191.com/

 36. Khao Bang Sai Temple
  Khao Bang Sai Temple or Wat Khao Phra Bat Bang Sai The temple area is at the foot of Khao Phra Phutthabat Bang Sai. or Khao Phra Phutthabat Sam Yot It is an old temple since the Ayutthaya period. Many blessings to this temple, such as the Buddha’s Footprint Mondop, Chedi, and ground floor viharn. Pan-Chuakee Viharn The building of the Charoen Dhammabhavana at the end of the mountain, and a pond, etc.12-08-2021 by hunny go to website:https://ipro191.com/

 37. Koh Phi Phi is the perfect escape for the young crowd who want to party and indulge in adventure sports like snorkelling, diving and cliff jumping. A boat ride to the beautiful island of Koh Phi Phi Leh is one of the perfect leisure activities at this island. During The New Years, Koh Phi Phi Islands hosts one of the most extravagant parties in Thailand with thousands of tourists flocking here to have a time of their life. BY- SUNJI ☞ Click here to See https://ipro191.com/

 38. Na Sattha, Thai National Park
  Conservationists must love this place. “Na Sattha, Thai National Park” , which is located on an area of ​​​​over 42 rai, is a tourist attraction for learning.19-08-2021 by hunny go to website:https://ipro191.com/

 39. Gambling games online It’s all here, a single website.
  Slots
  casino
  lottery
  boxing
  Hi-Lo
  sport

 40. รับประกันความมั่นคงทางการเงิน ซื่อสัตย์ ฝาก-ถอน รวดเร็ว ด้วยระบบอัตโนมัติ
  ———————————————————

 41. You should know that the pen of the Samsung Galaxy Z Fold3 is unique and cannot be used with the old model.
  Although the Samsung Galaxy Z Fold3 can now support the S Pen, the pen is not the original pen. Read more >>> https://ipro191.com/ By wila 23/8

 42. Get to know POPCAT, the open-mouthed cat that is mentioned. Easy to play with just one click. Leading the trend in the online world
  This morning, POPCat, a website that clicks pictures of open-mouthed cats on Twitter, made the #1 trend on Twitter. Read more >>> https://ipro191.com/ By wila 23/8

 43. Beautiful, full of ten “Aum Patcharapa” casual look in the supermarket The aura surged through the mask.
  Aum Patcharapa left the house in several weeks to buy things to take home with friends. come with a casual look But it still looks really beautiful.Read more >>> By ชาเขียว 23/8

 44. “Hey Aphaporn” this time is not bo. Show the lottery in bundles, hit the cuk, win a total of hundreds of thousands of prizes.
  Hai Arpaporn is very lucky, reveals the lottery is a bundle. In total, there were hundreds of thousands of prizes.Read more >>> By ชาเขียว 23/8

 45. We can do our best today to make tomorrow a happier time.
  เราสามารถทำวันนี้ให้ดีที่สุด เพื่อให้พรุ่งนี้เป็นช่วงเวลาที่มีความสุขมากขึ้น
  #Black WebSite https://ipro191.com/

 46. Parched with rugged limestone cliffs towers spread around over the man-made Cheow Larn Lake of Khao Sok National Park. This wildlife sanctuary covers a huge part of Southern Thailand. It attracts a lot of wildlife lovers as it is in the proximity of the popular tourist spots of Phuket and Khao Lak.BY- SUNJI ☞ Click here to See https://ipro191.com/

 47. It is the dream destination of every wildlife photographer. This animal sanctuary is located in the Tenasserim Hills in the Prachuap Khiri Khan province. Kui Buri is known as the best elephant and gaur sighting in destination Thailand. Wildlife researches, enthusiasts and photographers come here from different corners of the world and stay here for days studying the behavioral patterns of the animals here. This park is the home to a variety of animals including elephants, sambar deer, water buffaloes and monkeys. You can also visit the Wildlife Friends Foundation to learn about the local rescued wildlife, from primates to tropical birds. BY- SUNJI ☞ Click here to See https://ipro191.com/

 48. Thakorn Tantasit, Secretary-General of the Broadcasting Commission television business And the National Telecommunications Commission (NBTC) revealed that on April 10 ago. Which is the first day that people are open to register for free mobile internet 10 GB, found that there are more than 3.03 million registered numbers (data until 16.23 on April 10) in the number of registered users. …
  Go To WebSite https://ipro191.com/

  BWing
  23/08/2021

 49. A team of researchers from Stanford University has jointly developed a smart toilet or Smart Toilet to help analyze the health of each user by reading the characteristics of the fistula and excreted waste. by using the method of installing cameras and sensors at various points of the toilet seat cover. The method is when the user sits down on the toilet The camera installed…
  Go To WebSite https://ipro191.com/

  BWing
  23/08/2021

 50. the police that the substance was glaze from a Krispie Kreme doughnut, but they did not believe him. He was only released from custody weeks later after crime lab tests showed that it was actually a sugar-based substance. He is now planning to sue the police department.
  https://ipro191.com/
  #PM

Comments are closed.