UniSportin syksyn uutuudet, osa 4: Les Mills BODYATTACK®

Syksyn uusien palveluiden esittelyvuorossa on jo aikaisemmin keväällä Les Mills -yllätystapahtumassamme lanseerattu Les Mills BODYATTACK®. BODYATTACK:ia on toivottu asiakkaiden suunnalta usean vuoden ajan ryhmäliikuntavalikoimaamme ja tulevana syksynä tämä toive toteutuu, kun uuden tunnin pariin pääsee kahdessa keskuksessamme.

Uutuustunti tulee ryhmäliikuntalukkariin UniSport Otaniemessä ja UniSport Keskustassa. Tunti tulee vain näiden kahden keskuksen valikoimaan siksi, että haluamme säilyttää tuntivalikoimamme mahdollisimman laajana ja monipuolisena syrjäyttämättä vanhoja suosikkeja. Laaja valikoima erilaisia tunteja mahdollistaa sen, että kaikenlaisilla liikkujilla on mahdollisuus löytää mieleinen tunti itselleen.

MILLAINEN TUNTI ON LES MILLS BODY ATTACK?

BODYATTACK® on vauhdikas, nopeasti kuntoa kohottava treeni, jossa helpot mutta tehokkaat askellukset tehdään musiikin rytmiin. Tunti koostuu intervalliosuuksista, joissa vuorottelevat juoksu- ja hyppyosiot sekä funktionaaliset voimaa ja vartalon hallintaa kehittävät liikkeet. Innostava ohjaaja ja energinen musiikki motivoivat todelliseen tehotreeniin!

Tunnilla saat ohjaajalta kevyemmät vaihtoehdot hyppy- ja juoksuliikkeisiin. BODYATTACK® sopii tehokkaan ja haastavan treenin haluaville.

Samankaltaisia tuntejamme ovat: Intervallibody, Hiit, BodyCombat

Tervetuloa attack-tunneille 1.9. alkaen!

Joko seuraat meitä somessa? Seuraamalla instagram- ja facebook-kanaviamme pysyt ajan tasalla kiinnostavista uutuuksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.