Kollektiivinen luovuus, yhteisöllinen oppiminen ja itsensä ylittäminen.

Yksi hankkeemme päätutkijoista, professori Kai Hakkarainen, haluaa ravistella ajatusta, että oppiminen olisi pysyvä, kiinteä kyky tai lahja, joka määrittää, mihin ihminen voi päästä.

Oppimisvaikeuksien selättäminen ja oppimispsykologinen kiinnostus ovat johtaneet Hakkaraisen tutkimaan kollektiivista luovuutta, yhteisöllistä oppimista ja itsensä ylittämistä. Sitä, miten mahdottomalta ensin tuntuva käy mahdolliseksi.

Kasvatustieteen professori Kai Hakkarainen pitää juhlaluentonsa 3.12. klo 14.45, Helsingin Yliopiston päärakennuksen Runeberg-salissa aiheesta Kollektiivinen luovuus, yhteisöllinen oppiminen ja itsensä ylittäminen.

Lue lisää Helsingin yliopiston verkkosivuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *