Palautelomake ja ohjeet häirintätilanteissa

Yleinen palaute

Voit jättää palautetta Moodin toiminnasta sekä ideoita sen kehittämiseen palautelomakkeella. Palautteen voit jättää joko omalla nimelläsi tai nimettömänä. Lomaketta seuraa Moodin puheenjohtaja, joka vie palautteen eteenpäin joko koko hallitukselle tai yksittäiselle hallituksen jäsenelle. Voit myös halutessasi toivoa yhteydenottoa palautteeseen liittyen.

Häirintä- ja muut ongelmatilanteet

Moodi ry ei hyväksy minkäänlaista häirintää. Mikäli olet kokenut häirintää (esim. syrjintää, kiusaamista tai ahdistelua) kampuksella, Moodin tapahtumissa tai muussa opiskeluun liittyvässä yhteydessä, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan häirintäyhdyshenkilöille yhdistyksen pienen koon vuoksi. Yliopiston tiloissa tai tapahtumista kokemistasi ongelmatilanteista tai häirinnästä voit ilmoittaa Helsingin yliopiston yhteisille tai Kumpulan kampuksen omille häirintäyhdyshenkilöille.

Halutessasi voit ilmoittaa kokemuksestasi myös Moodin yhdenvertaisuusvastaavalle. Voit ottaa yhteyttä myös, vaikka et ole itse kokenut häirintää, mutta haluat keskustella näkemästäsi häirinnästä.