Sääntömääräinen vuosikokous järjestetään 28.2. Uudella ylioppilastalolla

Sääntömääräinen tilastotieteen opiskelijoiden yhdistys Moodi ry:n vuosikokous järjestetään 28.2.2019 kello 18:00 Uudella ylioppilastalolla Helsingissä. Alta löydät esityslistan ja tarkemmat tiedot.

Tervetuloa!


Tilastotieteen opiskelijoiden yhdistys Moodi ry:n vuosikokous

Aika: 28.2.2019 kello 18:00

Paikka: Kokoushuone Beauvoir, Uusi ylioppilastalo (Mannerheimintie 5A, 3. krs)

Esityslista

1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
3. Kokouksen järjestäytyminen
3.1 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri
3.2 Valitaan kokoukselle kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijaa
4. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
5. Toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen esittely vuodelta 2019 sekä toiminnantarkastajien lausunto
6. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä vuoden 2019 hallitukselle
7. Vuoden 2020 toimintasuunnitelman ja talousarvion esittely
8. Talousarvion vahvistaminen vuodelle 2020 sekä jäsenmaksun suuruudesta päättäminen
9. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varahenkilöt vuodelle 2020
10. Muut esille tulevat asiat
11. Kokouksen päättäminen

Vuoden 2020 hallitus on järjestäytynyt!

Moodin hallitus vuodelle 2020 järjestäytyi 12.12.2019 Survomossa pidetyssä järjestäytymiskokouksessa. Aikaisemmin vaalikokouksessa hallitukseen valittiin 6 jäsentä, ja tänä vuonna puheenjohtaja Tuuli Kauppala ja varapuheenjohtaja Anders Vuorijoki luotsaavat seuraavanlaista kokoonpanoa:


Hallituksen jäsenet

TUULI KAUPPALA | puheenjohtaja

ANDERS VUORIJOKI | varapuheenjohtaja

ALEKSI LAIHO | taloudenhoitaja

RIKU LAINE | opintovastaava

JUSSI VIRTANEN | tilavastaava

RISKO RIKKINEN | urheiluvastaava

Hallitusta tukee lisäksi laaja joukko virkailijoita erilaisissa tehtävissä. Hallituksen sekä virkailijoiden yhteystiedot ja tehtävänkuvaukset löydät Yhteystiedot-sivulta.

Hei sinä matemaattisten tieteiden fuksi!

Tervetuloa opiskelemaan matemaattisia tieteitä ja vielä kerran onnittelut loistavan opiskelupaikan valinnasta! Opiskelun aloittaminen on suuri muutos monelle ja se tuo mukanaan paljon jännitystä. Ei kuitenkaan hätää! Apunasi yliopistolla on joukko tuutoreita, jotka ovat valmiita auttamaan jokaisessa pulmassa ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi! Pienistäkin asioista syntyy suuri stressi jos ne jäävät kaivertamaan mieltä, eli kysy rohkeasti!

Tuutoreihin ja muihin uusiin opiskelijoihin pääset tutustumaan jo elokuun puolivälissä 14.8.2019 kun suuntaamme Matemaattisten tieteiden porukalla Suomenlinnaan nauttimaan (toivottavasti) aurinkoisesta säästä ja viettämään rentoa piknikiä. Yhteislähtö tapahtuu Rautatieaseman pääovilta, palloukkojen alta kello 14.00. Mikäli et kuitenkaan pääse paikalle, ei hätää, orientoivalla viikolla on vielä reilusti aikaa tutustua muihin!

Orientoiva viikko alkaa Maanantaina 26.8.2019, kello 9.00. Aloitustilaisuus järjestetään Exactumissa, Kumpulan kampuksella. Vastassa on joukko punahaalarisia tuutoreita jotka ohjaavat sinut saliin A111 eli riittää kun löydät kampuksen alueelle!

Liittymällä Facebookissa ryhmään Matemaattisten tieteiden fuksit 2019 saat lisää tietoa opiskelun aloittamisesta, tulevista tapahtumista ja muista tärkeistä asioista!

Hallitusesittelyt

Kiinnostaako Moodin hallituksessa toimiminen? Käy alta lukemassa kuvaukset kaikista vastuualueista – jos mielessäsi on vielä muita kysymyksiä, voit pistää viestiä vuoden 2018 hallituslaiselle, jonka sähköpostin löydät pestin yhteydestä. Uusia vastuualueita voidaan myös perustaa oman mielenkiinnon mukaan!

Jatka lukemista ”Hallitusesittelyt”