Hei sinä matemaattisten tieteiden fuksi!

Tervetuloa opiskelemaan matemaattisia tieteitä ja vielä kerran onnittelut loistavan opiskelupaikan valinnasta! Opiskelun aloittaminen on suuri muutos monelle ja se tuo mukanaan paljon jännitystä. Ei kuitenkaan hätää! Apunasi yliopistolla on joukko tuutoreita, jotka ovat valmiita auttamaan jokaisessa pulmassa ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi! Pienistäkin asioista syntyy suuri stressi jos ne jäävät kaivertamaan mieltä, eli kysy rohkeasti!

Tuutoreihin ja muihin uusiin opiskelijoihin pääset tutustumaan jo elokuun puolivälissä 14.8.2019 kun suuntaamme Matemaattisten tieteiden porukalla Suomenlinnaan nauttimaan (toivottavasti) aurinkoisesta säästä ja viettämään rentoa piknikiä. Yhteislähtö tapahtuu Rautatieaseman pääovilta, palloukkojen alta kello 14.00. Mikäli et kuitenkaan pääse paikalle, ei hätää, orientoivalla viikolla on vielä reilusti aikaa tutustua muihin!

Orientoiva viikko alkaa Maanantaina 26.8.2019, kello 9.00. Aloitustilaisuus järjestetään Exactumissa, Kumpulan kampuksella. Vastassa on joukko punahaalarisia tuutoreita jotka ohjaavat sinut saliin A111 eli riittää kun löydät kampuksen alueelle!

Liittymällä Facebookissa ryhmään Matemaattisten tieteiden fuksit 2019 saat lisää tietoa opiskelun aloittamisesta, tulevista tapahtumista ja muista tärkeistä asioista!

Hallitusesittelyt

Kiinnostaako Moodin hallituksessa toimiminen? Käy alta lukemassa kuvaukset kaikista vastuualueista – jos mielessäsi on vielä muita kysymyksiä, voit pistää viestiä vuoden 2018 hallituslaiselle, jonka sähköpostin löydät pestin yhteydestä. Uusia vastuualueita voidaan myös perustaa oman mielenkiinnon mukaan!

Jatka lukemista ”Hallitusesittelyt”

Vuoden 2018 hallitus on järjestäytynyt!

Moodin hallitus vuodelle 2018 järjestäytyi 7.12.2017 pidetyssä järjestäytymiskokouksessa. Vaalikokouksessa 30.11.2017 valittiin hallitukseen 11 jäsentä, ja tänä vuonna puheenjohtaja Anna Holvio ja varapuheenjohtaja Daniel Kari luotsaavat seuraavanlaista kokoonpanoa:


Hallituksen jäsenet

ANNA HOLVIO |  puheenjohtaja

DANIEL KARI |  varapuheenjohtaja, tiedottaja

SARA PYYKÖLÄ |  taloudenhoitaja

TUULI KAUPPALA |  1. opintovastaava

ALEKSI LAIHO |  2. opintovastaava, fuksi- ja tuutorivastaava

JOHANNA KUKKOLA | työelämävastaava

JUSSI VIRTANEN |  työelämävastaava, tilavastaava

OLGA SALOW  |  tapahtumavastaava, sihteeri

SAMULI PIRTTIMÄKI  | tapahtumavastaava

RISKO RIKKINEN |  urheiluvastaava

JOHANNA TUHKANEN | yhdenvertaisuus-, kansainvälisyys- ja ympäristövastaava, häirintäyhdyshenkilö

 

Uusille opiskelijoille 2017


Hei sinä uusi fuksi!

Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa Matemaattis-luonnontieteelliseen tiedekuntaan! Olet aloittamassa uuden ja ehkä hieman jännittävänkin vaiheen elämässäsi, mutta ei hätää, sillä me tuutorit olemme tukenasi kaikessa, missä opintojen alussa apua tarvitset. Meihin ja tietysti myös muihin uusiin matemaattisten tieteiden opiskelijoihin pääset tutustumaan ensimmäistä kertaa keskiviikkona 16.8., jolloin otamme yhdessä varaslähdön Fuksisyksyyn. Opintojen alkuun valmistava orientoiva viikko alkaa puolestaan maanantaina 28.8. Varaathan silloin kalenterisi mahdollisimman tyhjäksi, koska luvassa on niin tiedekunnan virallisempaa kuin meidän tuutoreidenkin järjestämää kevyempää ohjelmaa aamusta iltaan.

Liittymällä Facebookissa ryhmään Matemaattisten tieteiden fuksit 2017 saat lisää tietoa muun muassa tulevista tapahtumista ja opintojen aloittamiseen liittyvistä asioista. Löydät alta myös tuutorivastaaviemme yhteystiedot, joten älä epäröi olla yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa mieltäsi. Ilmoitathan erityisesti, jos et pysty osallistumaan orientoivalle viikolle, jotta saat varmasti kaiken tarvitsemasi informaation muuta kautta.

Syksyä ja tapaamistasi jo innolla odottaen,

tuutorisi ja tuutorivastaavasi


Yhteystiedot

Aleksi Tilli
aleksi.tilli@helsinki.fi
Arvo Kuoppamäki
arvo.kuoppamaki@helsinki.fi
Emma Louhelainen
emma.louhelainen@helsinki.fi
Noora Jaakkola
noora.k.jaakkola@helsinki.fi
Viivi Tiihonen
viivi.tiihonen@helsinki.fi