Koronapandemia haastoi demokratian – nyt on aika ottaa oppia kritiikistä

Pandemiakriisin jälkihoidossa tulee kiinnittää huomiota vastavirtanäkemysten ja hiljaisten äänten esiin tuomiseen. Täytyy tunnustaa avoimesti, että kaikki ei ole sujunut yksilön kannalta reilusti. Kansalaisten on näin helpompi hyväksyä se, että kaikki päätösten ikävät seuraukset eivät ole epäonnistumisia, kirjoittaa Suomen Akatemian yhteydessä toimivan strategisen tutkimuksen PANDEMICS-ryhmä. 

Johanna Rainio-Niemen, Timo Pankakosken, Matilda Sorkkilan, Saara Ylisaukko-ojan, Heini Hakosalon ja Ville-Pekka Sorsan uusi artikkeli koskien koronapandemian vaikutuksia demokratiaan on ilmestynyt MustRead -verkkoartikkelina. Julkaisun voi lukea lehden verkkosivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *