Esiintymiset ja vierailut

Työryhmän viimeaikaiset esiintymiset ja vierailut, sekä tapahtumien mahdolliset tallenteet on listattu tämän artikkelin alle. 

2023

Lyydia Aarninsalo pitää esityksen Suomalaisilla historiapäivillä 4.2.2023 otsikolla Energiansäästötalkoot vai poikkeusolot? – Vuosien 1973–1974 öljykriisi ja kriisinhallinnan muutokset. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se striimataan.

2022

Jenni Karimäki vieraili loka-marraskuussa Södertörnin korkeakoulussa Tukholmassa ja osallistuu sekä  Institute of Contemporary Historyn että  Centre for the Study of Political Organisationin tutkijaseminaareihin. Tutkijavierailu toteutui ReNEW Reimagining Norden in an Evolving World -tutkimusverkoston tuella.

Jenni Karimäki osallistui Strategisen tutkimuksen neuvoston tieteelliseen konferenssiin A fair, just and sustainable society 12.–13.10.2022. Hänen esitelmänsä Politicians, political processes and democracy during past and present pandemics käsitteli pandemian vaikutuksia politiikan käytänteisiin ja poliittisen kulttuurin traditioihin.

Jenni Karimäki piti alustuspuheenvuoron ja osallistui paneelikeskusteluun JuRe ja Welgo -konsortioiden yhdessä Tiedekulmassa järjestämässä Koronakriisin hallinta: Asiantuntijsuus, lainsäädäntö ja demokratia -tapahtumassa 13.6. 2022.

Johanna Rainio-Niemi ja Jenni Karimäki osallistuivat ReNEW Reimagining Norden in an Evolving World– tutkimusverkoston konferenssiin Fifth Nordic Challenges Conference: Nordic Neighbourhoods: Affinity and Distinction in the Baltic Sea Region and Beyond Tukholmassa Södertörnin korkeakoulussa 1.–3.6.2022.

Jenni Karimäki osallistui Democracy before and after the end of history työpajaan Helsingissä 12.–13.5.2022. JuReNordic-työpaketti osallistui työpajan järjestämiseen yhdessä Neoliberalism in the Nordics (Riksbankens jubileumsfond) ja Norden since the End of History (Academy of Finland) hankkeiden kanssa.

Elokuun alussa 2.–5.8.2022 Jenni Karimäki osallistui ISCH (International Society of Cultural History) konferenssiin Cultures of Belief and Unbelief Veronassa ja piti terveyspoliittisia käsityksiä ja pandemian hallintaa käsitelleen esitelmän Who is responsible and what needs to change? – Politicians, knowledge and epidemics during the 20th and 21st centuries.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *