Osallistu tutkimukseen

Miten seksuaalinen ja sukupuolinen häirintä näkyvät nuorten keskuudessa?

Miten meidän pitäisi puhua seksuaalisesta ja sukupuolisesta häirinnästä?

Auta tuomaan nuorten ääniä kuuluville!

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen seksuaalisesta ja sukupuolisesta häirinnästä ! Tutkimukseen voivat osallistua kaikki 15-29 -vuotiaat. Tutkimuksessa ollaan kiinnostuttu siitä, miltä seksuaalinen ja sukupuolinen häirintä näyttävät nuorten näkökulmista,  ja millaisia kokemuksia nuorilla niistä on.  Voit osallistua nettihaastatteluun joko yksin, kaverin kanssa tai ryhmässä. Olisi erittäin hienoa ja tärkeää, jos osallistuisit tiedon tuottamiseen tästä aiheesta!

Jos mieluummin kirjoitat aiheesta, voit myös osallistua tällä lomakkeella. Lomake sisältää kysymyksiä, joita voit hyödyntää vastatessasi, tai voit kertoa lomakkeella ajatuksistasi tai kokemuksistasi omin sanoin. Lomake on tietoturvallinen ja se täytetään täysin nimettömänä. 

Jos haluat osallistua nettihaastatteluun, ota yhteyttä sähköpostilla satu.venalainen@helsinki.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä p. 050-4488621.  

Tutkimuksessa halutaan saada esiin mahdollisimman laaja kirjo nuorten näkökulmia seksuaaliseen tai sukupuoliseen häirintään, niin netissä kuin muissakin yhteyksissä. Tutkimuksessa ollaan kiinnostuneita aihetta koskevista mielipiteistä, joten voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi omakohtaisia kokemuksia häirinnästä.