Predon blogi on aloitettu!

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Predo on jo yli kymmenen vuoden ikäinen tutkimushanke, jolle on vihdoin perustettu nettisivut ja blogi. Vuosina 2005-2009 Predoon osallistui kaiken kaikkiaan noin 4800 odottavaa äitiä eri puolilta Suomea. Tietoa kerättiin useaan otteeseen syntyneiden lasten ensimmäisten elinvuosien aikana.

Tällä hetkellä Predo-tutkimuksiin kutsutaan 7-11 vuoden ikään ehtineitä lapsia ja heidän vanhempiaan. Käynnissä olevan tutkimusvaiheen tavoitteena on tuottaa tietoa raskauden- ja lapsuudenaikaisten tekijöiden vaikutuksesta mm. lapsen ajattelun ja oppimisen kehitykseen, univalverytmiin, vahvuuksiin ja vaikeuksiin, sekä mikrobiomisiin ja hormonaalisiin tekijöihin.

Jos olet osallistunut Predo-tutkimukseen, kiitämme Sinua lämpimästi! Tutkimuksessa kerätty tieto on erittäin arvokasta. Toivottavasti voit osallistua myös Predo-tutkimuksen käynnissä olevaan vaiheeseen.

Tämän blogin kautta voi esittää Predo-tutkimukseen liittyviä kysymyksiä kirjoittamalla kommentteja. Kysymyksiä voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen predo.study@helsinki.fi

aitiJalapsi