Predoon liittyviä kirjoituksia ja uutisia vuosien varrelta.

Tähän blogiin on tarkoitus lisätä etupäässä ajankohtaisia uutisia ja tarinoita Predon vaiheista ja vaikutuksista. Blogin alkuun voisi kuitenkin listata suomenkielisiä kirjoituksia Predon tähänastisen historian varrelta:

Predo-tutkimuksen seurantavaihetta vetävä akatemiaprofessori, kehityspsykologian tutkimusryhmän johtaja Katri Räikkönen kirjoitti vuonna 2005 Tieteessä tapahtuu -lehdessä sikiöaikaisesta ohjelmoitumisesta ja silloin alkamassa olleesta Predo-tutkimuksesta. Vuonna 2009 Katri kertoi Yliopisto-lehdessä Predo-tutkimuksesta ja raskaudenaikaisesta stressistä. Katri valittiin akatemiaprofessoriksi 2015, ja tuolloin hän kuvasi Predoa ja muita tutkimushankkeitaan Suomen Akatemian uutisessa.

Predo-tutkimuksen gynekologit Pia Villa ja Hannele Laivuori kirjoittivat vuonna 2013 Lääkärilehdessä pre-eklampsiasta. Pre-eklampsian ehkäisystä ja aiheuttajista haastateltiin Hannele Laivuorta myös Tehy-lehden artikkeliin 2013. Myös Duodecim julkaisi pre-eklampsian ehkäisystä vuonna 2014 suomenkielisen katsauksen, jonka kirjoittivat Predo-tutkijat Pia Villa, Eero Kajantie ja Hannele Laivuori.

Syyskuussa 2016 STT uutisoi Predossa kerättyyn tietoon perustuen raskaudenaikaisen ylipainon vaikutuksista. Uutiset ovat luettavissa mm. Iltasanomien, Iltalehden sekä MTV:n verkkosivuilta.