Supersankarit vauhdissa

Ryhmä 17 järjestäytyi 30.10. ja nimesi itsensä hieman raflaavammin Supersankareiksi. Kurssia varten varattu työpaja oli oiva paikka ihmetellä yhdessä tulevaa sekä luoda ryhmätyöskentelyä varten vaaditut alustat eri ohjelmiin. Session aikana loimme ja jaoimme ryhmät Yammeriin, Onenoteen, Onedriveen, Word Onlineen ja Zoteroon. Myös kurssiblogin luominen onnistui, kuten näkyy.

Ohjelmiin tutustumisen lisäksi päätimme valita aineistoksi FSD:stä Nuorten ajatuksia kehitysyhteistyöstä 2012, joka löytyy seuraavasta linkistä:

https://services.fsd.uta.fi/catalogue/FSD2821?tab=summary&study_language=fi.

Aineisto onnistuttiin avaamaan työpajaohjaajan avustuksella SPSS:ssä, ja ryhmän jäsenen onnistui luoda ristiintaulukoinnin meitä kiinnostavista muuttujista. Todennäköisimmin tulemme yhdessä opettelemaan työpajoissa SPSS:n käyttöä enemmänkin, sillä kahden ryhmän jäsenen tulee opetella se metodikurssia varten.

Tutkimuskysymyksen keksiminen on työlistallamme seuraavana. Seuraava työpajakin on jo varattu. Toivo elää. Supersankarit liitää.

 

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *