Melkein valmista

Supersankarit ovat päässeet tosi toimiin analyysin syventämisessä, sekä tutkimuksen rakenteen hiomisessa. Onnistuneiden kvantitatiivisten kuvaajien myötä on ollut helppoa tuottaa tekstiä niiden pohjalta ja olemme löytäneet todisteita hypoteesimme pohjaksi.

Prosessikirjoittaminen ryhmänä on ollut yllättävän helppoa ja työnjako on toiminut omalla painollaan: kaksi muotoili johdantoa, yksi teki kuvaajia, yksi loi pohjaa analyysille, yksi muotoili metodiosiota. Tästä asetelmasta on ollut helppo viimeistellä tutkimusraporttia kohti lopullista muotoaan.
Samassa tilassa kirjoittaminen on ollut vahvuutemme, sillä sisällöstä ja muotoseikoista keskustelu on helpottanut tekstin tuottamista.

Kurssin kommentointiosio meni supersankareilta vähän plörinäksi, sillä palautimme vahingossa väärän version, joka ei antanut kommentoijille oikein mitään sisältöä kritisoitavaksi. Noh, eikös sankaritkin välillä vähän mokaile. Vaikkei rakentavaa palautetta nyt saatukaan, niin luotamme työmme etenevän johdonmukaisesti ja vakaasti kohti ensi viikon dedistä.

Lopullisesta versiosta toki olisikin mukava saada kunnon kritiikit, josta poimia vahvuutemme ja heikkoutemme niin ryhmänä kuin yksilöinä vastuualueiden mukaan. Siihen vielä kuitenkin matkaa, nähdään ensi viikolla!

Published by

Deleted User

Special user account.

One thought on “Melkein valmista”

  1. Tulososuus alkaa olemaan kasassa! Nyt enää vähän muuta hienosäätöä ja kohta voi ihastella lopputulosta. Gotham city is safe taas tänäkin yönä kiitos supersankarien. Nyt unten maille, perjantaina nähdään

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *