Yhdistys – Organization

Ainejärjestö Sashan tunnuskuva, jossa järjestön jäseniä vuoristomaisemissa.

What is Sasha?

Sasha is the subject organization for all programs that fall under the Aleksanteri institute. This includes the flagship Masters in Russian, Eurasian, Eastern European Studies (MAREEES) program, the VIExpert program, and any other specializations and associations conducted by the institute.

The purpose of the organization is to provide its members with both informative events and excursions related to Russia, Eastern Europe, and Eurasia  as well as less informative entertainment. Sasha is involved in influencing the study matters of the VIE master’s school, Ukraine and IKEBB study units and is also active in issues related to working life.

You can also follow Sasha on Facebook and Instagram @sasha_ry_. Sasha also has a blog, Gazeta Sasha, where events are announced students present their research, and talk about their study affairs.

Mikä Sasha? 

Sasha on Aleksanteri-instituutin Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen maisterikoulun, Ukraina- ja IKEBB-opintokokonaisuuden ainejärjestö.

Järjestön tarkoituksena on viihdyttää eri puolilta Suomea tulevaa jäsenistöään niin asiapitoisilla, Venäjään ja Itä-Eurooppaan liittyvillä seminaareilla ja ekskursioilla, kuin vähemmän asiapitoisilla hurvitteluilla. Sasha on mukana vaikuttamassa VIE-maisterikoulun, Ukraina- ja IKEBB-opintokokonaisuuksien opintoasioissa ja on aktiivisena myös työelämään liittyvissä kysymyksissä.

Sashaa voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa @sasha_ry_. Sashalla on myös blogi Gazeta Sasha, jossa opiskelijat esittelevät tutkimuksiaan ja kertovat opintomatkoistaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *