Synkooppi ry

Synkooppi ry on Helsingin yliopiston musiikkitieteen ainejärjestö ja yhdistys, joka on tarkoitettu kaikille musiikkitieteestä kiinnostuneille Helsingin yliopiston opiskelijoille. Synkoopin tehtävänä on valvoa opiskelijoidensa etuja sekä luonnollisesti järjestää vastapainoksi tapahtumia kuten illanviettoja, ekskursioita, seminaareja sekä bileitä.

Sivuiltamme löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista, ohjeet jäseneksi liittymiseen, tietoa Synkooppi-lehdestä sekä yhteystietomme mahdollisia kysymyksiä varten!

Ajankohtaista

Hallituksen kokous / Board meeting 16.9.

Syksyn ensimmäinen hallituksen kokous pidetään keskiviikkona 16.9. klo 18 alkaen Ruttopuistossa, mikäli sää sallii. Kokouksen jälkeen luvassa on vapaamuotoista illanviettoa. Toivomme lämpimästi näkevämme joukossa myös uusia opiskelijoita! The first meeting of Synkooppi’s board will take place on September 16th at 6 pm in Ruttopuisto (park) for the first time this Autumn. We warmly welcome all …

Liity jäseneksi!

LIITTYMINEN

Tällä e-lomakkeella voit ilmoittautua Synkooppi ry:n jäseneksi, päivittää tietojasi tai erota Synkoopista.

Jäsenenä olet mukana tukemassa Synkooppi ry:n toimintaa ja olet oikeutettu jäsenalennuksiin Synkoopin järjestämissä tapahtumissa ja opintomatkoilla! Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki musiikkitieteestä kiinnostuneet Helsingin yliopiston perustutkinto- tai jatko-opiskelijat. Yhdistyksen hallitus tekee päätöksen uusien jäsenten hyväksymisestä.

Hallitustoiminta

KIINNOSTAAKO SYNKOOPIN HALLITUSTOIMINTA?

Synkoopin hallituksen kokoukset avoimia kaikille järjestön toiminnasta kiinnostuneille. Kokoustamme noin kerran kuussa ja ilmoitamme kokousajat nettisivuillamme sekä Synkoopin ja Taitun suljetuissa Facebook-ryhmissä.

Kunkin hallituksen toimintakausi on yksi vuosi alkaen tammikuun ensimmäisestä päivästä. Uusi hallitus valitaan yhdistyksen syyskokouksessa joulukuussa ja kuka tahansa Helsingin yliopiston opiskelija saa hakea hallitusvirkoja. Kuluvan vuoden hallituskokoonpano löytyy kohdasta Yhteystiedot.

Hallituksen toimintaan voi myös osallistua ja vaikuttaa, vaikkei kuuluisikaan hallitukseen! Hallitukselle voi esimerkiksi ehdottaa aktiviteetteja, kuten kulttuuri-, työelämä- tai liikuntaekskursioita tai bileitä, joita toivoisi Synkoopin järjestävän. Pyrimme toteuttamaan jäsenistön toiveet parhaamme mukaan!