Synkooppi ry

Synkooppi ry on Helsingin yliopiston musiikkitieteen ainejärjestö ja yhdistys, joka on tarkoitettu kaikille musiikkitieteestä kiinnostuneille Helsingin yliopiston opiskelijoille. Synkoopin tehtävänä on valvoa opiskelijoidensa etuja sekä luonnollisesti järjestää vastapainoksi tapahtumia kuten illanviettoja, ekskursioita, seminaareja sekä bileitä.

Sivuiltamme löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista, ohjeet jäseneksi liittymiseen, tietoa Synkooppi-lehdestä sekä yhteystietomme mahdollisia kysymyksiä varten!

Ajankohtaista

Synkoopin kevätkokous 2021!

Synkooppi ry:n kevätkokous 2021! Hei!  Musiikkitieteen opiskelijoiden ainejärjestön Synkooppi ry:n kevätkokous järjestetään maanantaina 22.2. klo 19 Zoomissa.  Kevätkokouksessa käydään läpi vuoden 2020 toimintakertomus. Saatamme ehkä myöntää vastuuvapauden edellisen vuoden hallitukselle. Käymme läpi vuoden 2021 talousarvion sekä toimintasuunnitelman.  Jos kokouksesta tulee kysyttävää tai Zoomiin liittymisen kanssa on ongelmia, voi laittaa rohkeasti viestiä! (emmi.keski-nikkola@helsinki.fi) Zoomiin pääsee liittymään …

Synkoopin syyskokous 3.12.

Synkoopin syyskokous pidetään Zoomissa 3.12. klo 19 alkaen. Syyskokouksessa valitaan uusi hallitus vuodelle 2021. Kaikki hallitusvirat ovat vapaita haettavaksi. Toivomme kovasti saavamme paljon uusia tekijöitä mukaan hallitustoimintaan! Vaikket siis olisi vielä kertaakaan käynyt Synkoopin kokouksissa, tai edes tapahtumissa, olet silti erittäin tervetullut mukaan hallitustoimintaan! 😊 Synkoopin varsinaisen hallituksen muodostavat kuusi virkailijaa: puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja, …

Synkoopin Šostakovitš-piirin ensimmäinen tapaaminen

Millaista oli olla taiteilija Neuvostoliitossa? Tunnetko kaikki Šostakovitšin sinfoniat? Mihin ne asettuvat venäläisessä musiikissa? Mihin Volkovin kirjoittamissa Šostakovitšin muistelmissa voi luottaa, ja mihin ei? . Tervetuloa Synkoopin Šostakovitš-piirin ensimmäiseen kokoontumiseen! Piirissä kuunnellaan Šostakovitšin (1906-1975) sinfonioita ja muuta venäläistä musiikkia sekä keskustellaan Dmitri Šostakovitšin muistelmista (1979). Ennakkotietoja ei vaadita! Ensimmäisellä kerralla ohjelmassa ovat Šostakovitšin sinfonioista ensimmäinen …

Liity jäseneksi!

LIITTYMINEN

Tällä e-lomakkeella voit ilmoittautua Synkooppi ry:n jäseneksi, päivittää tietojasi tai erota Synkoopista.

Jäsenenä olet mukana tukemassa Synkooppi ry:n toimintaa ja olet oikeutettu jäsenalennuksiin Synkoopin järjestämissä tapahtumissa ja opintomatkoilla! Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki musiikkitieteestä kiinnostuneet Helsingin yliopiston perustutkinto- tai jatko-opiskelijat. Yhdistyksen hallitus tekee päätöksen uusien jäsenten hyväksymisestä.

Hallitustoiminta

KIINNOSTAAKO SYNKOOPIN HALLITUSTOIMINTA?

Synkoopin hallituksen kokoukset avoimia kaikille järjestön toiminnasta kiinnostuneille. Kokoustamme noin kerran kuussa ja ilmoitamme kokousajat nettisivuillamme sekä Synkoopin ja Taitun suljetuissa Facebook-ryhmissä.

Kunkin hallituksen toimintakausi on yksi vuosi alkaen tammikuun ensimmäisestä päivästä. Uusi hallitus valitaan yhdistyksen syyskokouksessa joulukuussa ja kuka tahansa Helsingin yliopiston opiskelija saa hakea hallitusvirkoja. Kuluvan vuoden hallituskokoonpano löytyy kohdasta Yhteystiedot.

Hallituksen toimintaan voi myös osallistua ja vaikuttaa, vaikkei kuuluisikaan hallitukseen! Hallitukselle voi esimerkiksi ehdottaa aktiviteetteja, kuten kulttuuri-, työelämä- tai liikuntaekskursioita tai bileitä, joita toivoisi Synkoopin järjestävän. Pyrimme toteuttamaan jäsenistön toiveet parhaamme mukaan!