Synkooppi ry

Synkooppi ry on Helsingin yliopiston musiikkitieteen ainejärjestö ja yhdistys, joka on tarkoitettu kaikille musiikkitieteestä kiinnostuneille Helsingin yliopiston opiskelijoille. Synkoopin tehtävänä on valvoa opiskelijoidensa etuja sekä luonnollisesti järjestää vastapainoksi tapahtumia kuten illanviettoja, ekskursioita, seminaareja sekä bileitä.

Sivuiltamme löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista, ohjeet jäseneksi liittymiseen, tietoa Synkooppi-lehdestä sekä yhteystietomme mahdollisia kysymyksiä varten!

Ajankohtaista

Synkoopin Bumtsibum 27.10.

. IN ENGLISH BELOW . Bumtsibum, bumtsibum-bum! Bumtsibum, bumtsibum-bum! . Tunnetko populaarimusiikin kuin omat taskusi? Sana vain, ja lyriikat muistuvat mieleesi? Onko liipaisinsormesi valoakin nopeampi? . Synkoopin Bumtsibum tulee jälleen! Vappuna kiitosta kerännyt etävisailu järjestetään jälleen Zoomissa tiistaina 27.10. klo 18 alkaen. Sinun ei tarvitse tietää pelin sääntöjä: käymme säännöt yhdessä läpi, jaamme joukkueet, ja …

Esittele tutkielmasi Synkoopin opintoseminaarissa / Present your thesis at Synkooppi’s study seminar!

Tule kertomaan kandistasi tai gradustasi Synkoopin opintoseminaariin! Tänä syksynä Synkoopin opintoseminaari järjestetään 13.11. klo 10 alkaen etänä Zoomissa, ja toivomme esittelyitä erilaisista musiikkitieteen kanditöistä ja graduista. Kiinnostaisiko sinua tulla kertomaan omasta tutkielmastasi muille musiikkitieteen opiskelijoille ja opintosuunnasta kiinnostuneille? Laita viestiä Synkoopin opintovastaavalle sähköpostiin rosanna.mantila@helsinki.fi 21.10. mennessä! ___ Come and tell us about your bachelor’s or …

Synkoopin syysretki / Synkooppi’s autumn trip 2.10.

Tervetuloa Synkooppi ry:n syysretkelle Seurasaareen! Vietämme syksyisen iltapäivän nauttein Helsingin Seurasaaren luonnosta reippaan kävelyn merkeissä. Kävelyyn sisältyy erilaisia aktiviteettja kuten grillausta. Synkooppi tarjoaa jonkinmäärän grillattavaa, mutta saa myös tuoda omiakin eväitä. Syyskävely tapahtuu satoi tai paistoi, joten säänmukainen varustus ylle! Kävely, luonto sekä hyvä seura on hyväksi terveydelle, joten älä jää hengittämään tunkkaista kaupunkiyksiön ilmaa, …

Liity jäseneksi!

LIITTYMINEN

Tällä e-lomakkeella voit ilmoittautua Synkooppi ry:n jäseneksi, päivittää tietojasi tai erota Synkoopista.

Jäsenenä olet mukana tukemassa Synkooppi ry:n toimintaa ja olet oikeutettu jäsenalennuksiin Synkoopin järjestämissä tapahtumissa ja opintomatkoilla! Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki musiikkitieteestä kiinnostuneet Helsingin yliopiston perustutkinto- tai jatko-opiskelijat. Yhdistyksen hallitus tekee päätöksen uusien jäsenten hyväksymisestä.

Hallitustoiminta

KIINNOSTAAKO SYNKOOPIN HALLITUSTOIMINTA?

Synkoopin hallituksen kokoukset avoimia kaikille järjestön toiminnasta kiinnostuneille. Kokoustamme noin kerran kuussa ja ilmoitamme kokousajat nettisivuillamme sekä Synkoopin ja Taitun suljetuissa Facebook-ryhmissä.

Kunkin hallituksen toimintakausi on yksi vuosi alkaen tammikuun ensimmäisestä päivästä. Uusi hallitus valitaan yhdistyksen syyskokouksessa joulukuussa ja kuka tahansa Helsingin yliopiston opiskelija saa hakea hallitusvirkoja. Kuluvan vuoden hallituskokoonpano löytyy kohdasta Yhteystiedot.

Hallituksen toimintaan voi myös osallistua ja vaikuttaa, vaikkei kuuluisikaan hallitukseen! Hallitukselle voi esimerkiksi ehdottaa aktiviteetteja, kuten kulttuuri-, työelämä- tai liikuntaekskursioita tai bileitä, joita toivoisi Synkoopin järjestävän. Pyrimme toteuttamaan jäsenistön toiveet parhaamme mukaan!