Synkooppi ry

Synkooppi ry on Helsingin yliopiston musiikkitieteen ainejärjestö ja yhdistys, joka on tarkoitettu kaikille musiikkitieteestä kiinnostuneille Helsingin yliopiston opiskelijoille. Synkoopin tehtävänä on valvoa opiskelijoidensa etuja sekä luonnollisesti järjestää vastapainoksi tapahtumia kuten illanviettoja, ekskursioita, seminaareja sekä bileitä.

Sivuiltamme löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista, ohjeet jäseneksi liittymiseen, tietoa Synkooppi-lehdestä sekä yhteystietomme mahdollisia kysymyksiä varten!

Ajankohtaista

Kevättiedote 2022

Hei vaan! Toivon mukaan kaikkien kevään alku on ollut mukava ja keleistä huolimatta lämmin ja aurinkoinen, koska ainakin meillä Synkoopissa on kevättä rinnassa ja sen takia suunnitelmissa onkin paljon kaikenlaista kivaa: 12.4. Synkoopin karaokeilta (lisätietoja Facebookissa) 30.4.–1.5. Vappukivaa muiden Taitu-järjestöjen kanssa (Lisätietoja myöhemmin) 11.5. Musiikkitieteen opiskelijapalaute- ja infotilaisuus (klo 14–15.30 Zoomissa, alustava pvm.) 14.5. Synkoopin …

Hae Synkooppi-lehden toimitukseen!

Synkoopin toimitukseen haetaan nyt päätoimittajaa, taittajaa ja toimitussihteeriä! Synkooppi on Helsingin yliopiston musiikkitieteen ainejärjestö Synkooppi-ry:n vuodesta 1978 asti julkaisema musiikkialan yleislehti. Kuulumme siihen musiikkilehtien vähemmistöön, joka ei rakenna sisältöään yhden genren tai toimialan ympärille, vaan lehdessä julkaistaan erilaisia juttuja kaikilta musiikkielämän osa-alueilta. Synkooppista ilmestyy vuodessa neljä painolehden numeroa, jotka julkaistaan myös näköisversiona osoitteessa issuu.com/synkooppi. Lukijakuntamme …

Synkoopin syyskokous 24.11.

Hei! Toivottavasti toinen periodi on lähtenyt kaikilla hyvin käyntiin. Synkooppi ry järjestää hallituksen kokouksen 24.11. klo 17 ja syyskokouksen klo 18. Hallituksen kokous on “tavallinen” kokous, jossa käydään läpi muun muassa menneet tapahtumat ja suunnitellaan tulevia tapahtumia, Synkoopin tulot ja menot sekä Synkooppi-lehden kuulumisia. Syyskokouksessa klo 18 valitsemme Synkooppi ry:lle hallituksen ja hallituksen avustavat tehtävät …

Liity jäseneksi!

LIITTYMINEN

Tällä e-lomakkeella voit ilmoittautua Synkooppi ry:n jäseneksi, päivittää tietojasi tai erota Synkoopista.

Jäsenenä olet mukana tukemassa Synkooppi ry:n toimintaa ja olet oikeutettu jäsenalennuksiin Synkoopin järjestämissä tapahtumissa ja opintomatkoilla! Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki musiikkitieteestä kiinnostuneet Helsingin yliopiston perustutkinto- tai jatko-opiskelijat. Yhdistyksen hallitus tekee päätöksen uusien jäsenten hyväksymisestä.

Hallitustoiminta

KIINNOSTAAKO SYNKOOPIN HALLITUSTOIMINTA?

Synkoopin hallituksen kokoukset avoimia kaikille järjestön toiminnasta kiinnostuneille. Kokoustamme noin kerran kuussa ja ilmoitamme kokousajat nettisivuillamme sekä Synkoopin ja Taitun suljetuissa Facebook-ryhmissä.

Kunkin hallituksen toimintakausi on yksi vuosi alkaen tammikuun ensimmäisestä päivästä. Uusi hallitus valitaan yhdistyksen syyskokouksessa joulukuussa ja kuka tahansa Helsingin yliopiston opiskelija saa hakea hallitusvirkoja. Kuluvan vuoden hallituskokoonpano löytyy kohdasta Yhteystiedot.

Hallituksen toimintaan voi myös osallistua ja vaikuttaa, vaikkei kuuluisikaan hallitukseen! Hallitukselle voi esimerkiksi ehdottaa aktiviteetteja, kuten kulttuuri-, työelämä- tai liikuntaekskursioita tai bileitä, joita toivoisi Synkoopin järjestävän. Pyrimme toteuttamaan jäsenistön toiveet parhaamme mukaan!