Synkoopin kevätkokous 2021!

Synkooppi ry:n kevätkokous 2021!

Hei! 

Musiikkitieteen opiskelijoiden ainejärjestön Synkooppi ry:n kevätkokous järjestetään maanantaina 22.2. klo 19 Zoomissa. 

Kevätkokouksessa käydään läpi vuoden 2020 toimintakertomus. Saatamme ehkä myöntää vastuuvapauden edellisen vuoden hallitukselle. Käymme läpi vuoden 2021 talousarvion sekä toimintasuunnitelman. 

Jos kokouksesta tulee kysyttävää tai Zoomiin liittymisen kanssa on ongelmia, voi laittaa rohkeasti viestiä! (emmi.keski-nikkola@helsinki.fi) Zoomiin pääsee liittymään klo 18 alkaen ja kokous alkaa klo 19. Zoom-linkki ja kokouksen esityslista on jaettu sähköpostilistalla. Voit pyytää ne tarvittaessa.

Tervetuloa kokoukseen, vaikka Synkoopin toiminta ei olisikaan tuttua! 

Keväisin terveisin, 

Synkoopin hallitus 

Synkoopin syyskokous 3.12.

Synkoopin syyskokous pidetään Zoomissa 3.12. klo 19 alkaen. Syyskokouksessa valitaan uusi hallitus vuodelle 2021. Kaikki hallitusvirat ovat vapaita haettavaksi. Toivomme kovasti saavamme paljon uusia tekijöitä mukaan hallitustoimintaan! Vaikket siis olisi vielä kertaakaan käynyt Synkoopin kokouksissa, tai edes tapahtumissa, olet silti erittäin tervetullut mukaan hallitustoimintaan! 😊

Synkoopin varsinaisen hallituksen muodostavat kuusi virkailijaa: puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja, opintosihteeri ja Synkooppi-lehden päätoimittaja.

Muut hallituksen virat ovat tiedottaja, tila- ja siivousvastaava, Taitu-vastaava, ympäristövastaava, yhdenvertaisuusvastaava sekä tapahtuma-, kulttuuri- ja työelämävastaava. Kolmeen viimeks mainittuun virkaan on yleensä valittu useampia henkilöitä. Lisäksi syyskokouksessa valitaan Synkooppi-lehden toimituskuntaan kuuluvat toimitussihteeri ja taittaja.

Lehden toimituskuntaan (päätoimittaja, toimitussihteeri, taittaja) haetaan erillisten ohjeiden mukaan, jotka löytyvät Gabriel Korhosen kirjoittamasta sähköpostiviestistä. Mikäli et ole Synkoopin sähköpostilistalla, pyydä ohjeet erikseen laittamalla viestiä osoitteeseen gabriel.korhonen@gmail.com.

Tärkeät päivämäärät:

Hae lehden päätoimittajaksi tai taittajaksi 2.12. mennessä erillisten ohjeiden mukaisesti.

Hae lehden toimitussihteeriksi 3.12. klo 19 mennessä erillisten ohjeiden mukaisesti.

Mikäli haluat hakea jotain Synkoopin hallituksen virkaa, mutta et pääse paikalle kokoukseen, kirjoita osoitteeseen aino.lyra@helsinki.fi  30.11. mennessä lyhyt kuvaus siitä, mitä virkaa haet ja miksi se kiinnostaa sinua.

Muussa tapauksessa saavu paikalle kokoukseen 3.12. klo 19! Zoom-linkki on jaettu sähköpostissa. Tarvittaessa pyydä linkki osoitteesta aino.lyra@helsinki.fi.