Synkoopin Bumtsibum 27.10.

IN ENGLISH BELOW
🎤 Bumtsibum, bumtsibum-bum!
.
Tunnetko populaarimusiikin kuin omat taskusi? Sana vain, ja lyriikat muistuvat mieleesi? Onko liipaisinsormesi valoakin nopeampi?
.
Synkoopin Bumtsibum tulee jälleen! Vappuna kiitosta kerännyt etävisailu järjestetään jälleen Zoomissa tiistaina 27.10. klo 18 alkaen. Sinun ei tarvitse tietää pelin sääntöjä: käymme säännöt yhdessä läpi, jaamme joukkueet, ja sitten aloitamme visailun. TV-ohjelmasta poiketen tässä Bumtsibumissa ei myöskään tarvitse laulaa, mikäli et itse halua – sanoitukset ja kappaleen nimi riittävät pisteisiin! Mukaan saa liittyä myös kesken pelin, jos et ehdi heti kuudeksi paikalle. Tapahtuma pidetään tarvittaessa englanniksi. ⭐️
MITÄ: Synkoopin Bumtsibum
MISSÄ: Zoomissa (linkki jaetaan FB-tapahtumassa tapahtumapäivänä)
MILLOIN: Tiistaina 27.10. klo 18 alkaen
.
Tapahtumaa odotellessa inspiraatiota voi hakea täältä:
.
Do you know popular music like the back of your hand? One word, and the lyrics rush into your mind? Is your finger faster than a lightning?
.
Bumtsibum is a Finnish TV format from late 90’s to mid 00’s based on an Irish show The Lyrics Board. The idea is to find out the song in question by it’s lyrics, that appear word by word to the screen.
You don’t have to know the rules to participate: we will go through the rules together at the beginning of the evening. The event will be held in English, if we have English speaking participants! ⭐️
WHAT: Synkooppi’s Bumtsibum
WHERE: In Zoom (the link will be shared to the Facebook event on the same day)
WHEN: Tuesday October 27th at 6 pm
.
While waiting, get inspired by The Lyrics Board TV show:
.

Esittele tutkielmasi Synkoopin opintoseminaarissa / Present your thesis at Synkooppi’s study seminar!

Tule kertomaan kandistasi tai gradustasi Synkoopin opintoseminaariin!
Tänä syksynä Synkoopin opintoseminaari järjestetään 13.11. klo 10 alkaen etänä Zoomissa, ja toivomme esittelyitä erilaisista musiikkitieteen kanditöistä ja graduista. Kiinnostaisiko sinua tulla kertomaan omasta tutkielmastasi muille musiikkitieteen opiskelijoille ja opintosuunnasta kiinnostuneille? Laita viestiä Synkoopin opintovastaavalle sähköpostiin rosanna.mantila@helsinki.fi 21.10. mennessä!
___
Come and tell us about your bachelor’s or master’s thesis at Synkooppi’s study seminar!
This years Synkooppi’s study seminar will be held via Zoom on the 13th of November at 10am. Would you be interested in coming to tell other students about your thesis? Send an email to rosanna.mantila@helsinki.fi by the 21st of October If you wish to do a presentation!