Opiskelijalle

KYSYTTÄVÄÄ OPINTOASIOISTA?

 

Musiikkitieteen opiskelijoiden henkilökohtaisista opintosuunnitelmista (HOPS) vastaavat seuraavat henkilöt. Heiltä voit kysyä neuvoa opintojesi suorittamiseen liittyen.

1. vuoden opiskelijat ja maisteriopiskelijat – Juha Torvinen
2.–3. vuoden opiskelijat – Nina Öhman

Seuraavat henkilöt myöntävät merkinnät musiikkitieteen opintoihin kuuluvista opintokokonaisuuksista. Kun kaikki tiettyyn kokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot on suoritettu, kokonaismerkintää haetaan tällä lomakkeella, joka toimitetaan kyseisen kokonaisuuden vastuuhenkilölle.

Perusopinnot – Kai Lassfolk
Aineopinnot – Nina Öhman
Musiikintutkimuksen opintokokonaisuus – Kai Lassfolk
Syventävät opinnot – Juha Torvinen

 

Mikäli sinulla on jotakin opintoihin liittyvää kysyttävää, muttet tiedä kenelle kysymyksesi kuuluu, lähesty rohkeasti jota kuta henkilökunnan jäsentä, tai laita viestiä Synkoopin opintovastaavalle! Autamme parhaamme mukaan.

 

Tässä vielä muutamia hyödyllisiä linkkejä:

Taiteiden tutkimuksen kandiohjelma, opetus lukuvuonna 2020–21

Taiteiden tutkimuksen maisteriohjelma, opetus lukuvuonna 2020–21

Ohjeet aiemmin hankitun osaamisen hyväksilukemiseen (esim. aiemmat korkeakouluopinnot ja vaihto-opinnot)

Ohjeita harjoittelupaikan ja harjoittelutuen hakemiseen

Palaatko opintojen pariin pitkän tauon jälkeen etkä tiedä missä mennään? Aloita tästä!

 

HARJOITTELUSALI

Musiikkitieteen opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää harjoittelusalia, joka sijaitsee käytävän päässä Topelian C-rapussa huoneessa C117. Harjoittelusalista löytyy flyygeli, jota viritetään aika ajoin. Harjoittelusalia varataan Google-kalenterista tilillä harjoittelutila@gmail.com. Jos varaat huonetta ensimmäistä kertaa, pyydä tilin salasana Synkoopin tilavastaavalta (gabriel.korhonen@helsinki.fi).

Kirjoita varaukseen oma nimesi ja puhelinnumero, josta sinut tavoittaa tarvittaessa. Luokkaa varataan enintään kahdeksi tunniksi kerrallaan. Muista perua varauksesi, mikäli et pääse käyttämään sitä.

Harjoittelusalin käyttö Korona-aikana:

Korona-aikana harjoittelusalin ovi pidetään lukossa, ja Topelian vahtimestari pyydetään avaamaan se varauksen alkaessa. Vahtimestarin toimisto löytyy Topelian A-rapusta. Jos vahtimestari ei ole huoneessaan, hänelle voi soittaa huoneen läheisyydessä olevasta puhelimesta, tai omasta puhelimesta numeroon 02941 22825. Huoneessa saa oleskella samanaikaisesti korkeintaan kaksi henkilöä.

Korona-aikana hygieniasta huolehtiminen pianoluokassa on erittäin tärkeää. Luokkaan tullessa kädet on pestävä ja desinfioitava hyvin, ja poistuttaessa pianon koskettimisto pyyhitään desinfioivalla liinalla.