Synkooppi-lehti

Uusin lehti (Op. 150) on ilmestynyt!

Lue lehti täältä tai tilaa se kotiisi!

Synkooppi-lehti on Helsingin yliopiston musiikkitieteen ainejärjestö Synkooppi ry:n julkaisu. Synkooppi on musiikkialan yleislehti, jolla julkaistaan juttuja kaikilta musiikkielämän osa-alueilta artistihaastatteluista tieteellisiin artikkeleihin, opiskelijaelämästä yleisiin kulttuuriaiheisiin, musiikkihistoriallisista etnomusikologisiin. Lisäksi numeroissa on kiinnostavia levy- ja konserttiarviointeja sekä kysymyksille varattu Call and response -osio. Lehden kirjoittajina toimivat niin alan opiskelijat kuin varttuneemmatkin musiikkiteiteilijät.

Lehteä toimittavat opiskelijat, ja nuoren toimituskuntansa ansiosta lehti pysyy pitkistä perinteistään huolimatta aina tuoreena. Synkooppi-lehti juhli 40-vuotista taivaltaan vuonna 2018 ja sen juhlanumero ilmestyi Synkooppi ry:n juhlavuonna 2019. Monet lehdessä aiemmin ilmestyneistä artikkeleista ovat yhä kiinnostavia niin tieteellisesti kuin aikansa kulttuurin tuotteina.

Synkooppi-lehti on luettavissa ilmaisiksi verkkolehtenä. Paperisen Synkooppi-lehden voit tilata kotiisi täältä.

Tilaushinnat:

Irtonumero 8,00 €
Vuosikerta (4 kpl) 20,00 €

KIRJOITA SYNKOOPPIIN!

Synkooppi ottaa mielellään vastaan musiikkitieteellisiä tekstejä, haastatteluja, konsertti- ja levyarvioita, valokuvia, kuvituksia sekä lähestulkoon mitä vain ideoita, joita Synkoopin toiminnasta kiinnostuneet haluaisivat julkaista. Ota yhteys päätoimittajaan ehdottaaksesi sinua kiinnostavaa aihetta, tai pyydä aihe-ehdotusta, mikäli et vielä tiedä, mistä haluaisit kirjoittaa.

Kirjoittajan ohjeista on apua musiikkitoimittajaa askarruttaviin pulmiin, ja niitä pyydetään noudattamaan myös oikolukijan ja taittajan työn helpottamiseksi.

 

TOIMITUSKUNTA 2024

Päätoimittaja: Sasha Mäkilä

(synkooppilehti@helsinki.fi)

Taittaja: Kaisa Jouste

Kuvittaja: Verna Häyrynen

 

ILMOITUSMYYNTI

Synkoopissa mainostaminen on edullinen mahdollisuus saada näkyvyyttä tyylikkäässä kulttuurialan julkaisussa ja samalla tukea laadukasta opiskelijajournalismia! Päätoimittaja antaa mielellään lisätietoja.

Synkoopin mediakortti 2024