TUTP2020 -päivät siirretty syksylle 2020

Noudatamme Suomen hallituksen tänään antamaa ohjetta perua suuret yleisötapahtumat. Joudumme siksi siirtämään Teologian ja uskonnontutkimuksen päivät 2020. Konferenssi järjestetään Tieteiden talolla 10.-11.9.2020.

Toivomme, että ilmoittautuneet voivat osallistua konferenssiin syyskuussa. Ilmoita tulostasi Isto Peltomäelle (isto.peltomaki@helsinki.fi). Jos et ole yhteydessä ja olet maksanut osallistumismaksun, oletamme sinun osallistuvan konferenssiin syyskuussa.

Mahdollisista muutoksista päivien ohjelmaan ilmoitetaan  kevään aikana konferenssin nettisivuilla.

Konferenssia edelleen odottaen, kaikesta huolimatta,

prof. Kati Tervo-Niemelä
järjestelytoimikunnan puheenjohtaja
Isto Peltomäki
konferenssin sihteeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *