Diskuteringar med Erik

Jag har talad med Erik i Onsdagshemmet. Erik är född 1928 och han är en ganska skarp guppe. Erik har jobbat på en bokbindfirma Wellin & Göös för många år och har samtidigt jobbat på biokrafer som en biljettsäljare. Vi har talat mycket om biografer i Helsingfors. Många biografer finns ochså nyförtiden på samma plats. För exempel Bio Rex, Maxim och biokrafen på Kajsaniemigatan.

Idag talade vi om vilka godis gillar vi. Erik tycker att vispipuuro och jogurt är bra och han äter inte mycket shocklad. Jag tycker om shocklad och jag väntar att jag kan tala med Bärtel, som har uppfannit Pätkis och Geisha!

One thought on “Diskuteringar med Erik

  1. Hoppas att ni hade trevliga diskussioner när jag avgick till min lektion. 🙂

    Jag minnas att han var som vaktmästare på biografer. Naturligtvist kan det vara också så att han har haft båda jobbar.. Jag måste fråga honom. 🙂

Leave a Reply