Förra veckans möte

Förra onsdag pratade vi många saker. Bertel berättade några skämt första. Andra skämt gickså här.

Två svenska män pratade. Annan sade, att franska är ett svårt språk. Den andra undrade, hur ett två år gammalt barn från Frankrike vet hur man talar franska.

Hah, hah…

Bertel berättade oss också broderskrig och kakaofrukt och kakoaodling. Jag lysnade på Bertels berättelser till gärna. Den var interesant. Bertel berättade att hans pappa och hans moster (troligen) gömmde och smugglade av vappen under broderskrig till den vita sidan. Bertels pappa arresterades efterson han gömmde vappen. Men han hade tur eftersom han kände en domar. Domaren böter anbefallade straff böter och fängelse. Bertels pappa sade att han hade inte pengar här. Han frågade om han kunde söka pengar och betalar hans böterna. Domaren acceppterade dett och Bertels pappa flydde.

Vi tänkar att vi kunde spela något  kanske frågespel den här veckan.

Vi ses imorgon.

Aino

Leave a Reply