Psalmer, frågesport och havrekex

Onsdagsgruppen13.2.2013

Marjatta förde psalmer till onsdaggruppen. Vi sjöng psalmer tillsammans och Enni spelade piano. Vi lysnade också, när Janica spelade cello. Det var vackert. Tusen tack Janica! Jag tycker om classic music.

Jag och Kaisa hann tala med Bertel endast halvtimme. Vi talade music. Jag berättade att min pappa spelar gittarr. Han har lärt sig spela gitarr. Bertel berättäde oss, hans kompis som spelade dragspel när Bertel bodde i Sverige. Kompis var unga, men han spelade dragspel verkligen bra. Han fick lite pengar, när han spelade. Han var också musikalisk begåvad, fast hans familj var inte musikalisk begåvad.

Onsdaggruppen 20.2.2013

Vi hade massor av program. Jag och Kaisa hade gjort frågor. Första kollade Bertel att de var riktigt. Sedan spelade frågesport hela gruppen tillsammans. Vi var alla vinnar, eftersom inga fick noll poäng. Jag frågade :Vad är Jari Sillanpää andra nam?, Hur många år är tennbröllopsdag? och Vem komponerad Kuutamo-sonaten (Månskenssonaten)?

Enni och Laura backade havrekex. Till slut åt dem och drack saft och kaffe tillsammans. Det var kul. Tack så mycket Enni och Laura bra kex 🙂

Hälsningar Aino

Leave a Reply