Kesä Fulbright Suomi -säätiön stipendiaattina Seattlessa

Sain kevättalvella iloisia uutisia: minut oli valittu Fulbright Suomi -säätiön ja U.S. State Department’in stipendiaatiksi kesän 2022 SUSI-ohjelmaan (The Study of the United States Institutes for Scholars and Professionals).

Tämä Yhdysvaltojen uskonnolliseen moninaisuuteen sukeltava kurssi kokosi kesä-elokuussa Seattleen uskonnon tutkijoita seitsemästätoista eri maasta. Ohjelman järjestelyistä vastasi Seattle University.

Kiitos Fulbright Suomi -säätiö, Yhdysvaltain Suomen suurlähetystö ja U.S. Department of State ohjelman mahdollistamisesta. Kiitos Seattle University, professori Beatrice Lawrence, professori Lynn Hofstad ja Jared Fontenette mielenkiintoisesta ja monipuolisesta ohjelmasta. Parhaimmat kiitokseni myös kaikille ohjelmaan osallistuneille SUSI-kollegoille sekä teemaa avanneille luennoitsijoille ja puhujille viisaista ajatuksistanne, dialogista ja hyvästä yhteistyöstä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *