Alku

business-561387_640Istun käsi pystyssä luentosalissa ja katselen ympärille löytääkseni muita omaan ryhmääni kuuluvia, mutta kenenkään muun kättä ei ole ilmassa. Opettaja pyytää luokseen ne, joilla ei ole lainkaan ryhmää ja kehottaa heitä liittymään johonkin ryhmään. Käyn pyytämässä Piian ryhmäämme. Heti seuraavana päivänä aloitamme keskustelun pienryhmämme keskustelualueella. Kaikki esittelevät itsensä. Piian ja minun lisäkseni ryhmäämme kuuluvat Weera, Chris ja Pekka. Yritämme sopia heti samalle viikolle tapaamisen. Yksi meistä olisi Skypen kautta yhteyksissä, koska hän asuu ulkomailla. Pekka ehdottaa työmme aiheeksi: ”Vaikuttaako sukupuoli äänestyskäyttäytymiseen?”. Tutkimusaihe vaikuttaa kaikista kiinnostavalta.  Koska aikataulut eivät mene yksiin, teemme työnjaon ilman tapaamista. Tehtävien jakaminen sujuu hyvin. Jokainen saa valita mieleisen tehtäväalueen. Noudatamme sitä periaatetta, että kukaan ei ota vastuualueelleen pelkästään sellaista, minkä jo valmiiksi osaa. Yksimielisiä olemme siitä, että laitamme projektin rivakasti liikkeelle.

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *