Maaliviivalla

bicycling-1160860_640Nyt on tämä blogi, tutkimuksemme ja ryhmätyömme saavuttamassa maaliviivan. Mitä olemme oppineet? Olemme oppineet sen, että ryhmähengen saa luotua ilman tapaamista, kunhan on toimiva viestintäkanava. Olemme saaneet tehtyä tutkimuksen valmiiksi toimivan vastuunkannon ja yhteistyön avulla. Motiiviksi on riittänyt yhteinen halu saavuttaa päämäärä ja saman suuntaiset tavoitteet. Olemme siis huomanneet, että toimiva viestintä on ollut kaikki kaikessa, jotta olemme olleet selvillä, että työ etenee aikataulujen puitteissa ja tulee valmiiksi. Positiivista on ollut ryhmäläisten kyky tehdä työtä myönteisessä ilmapiirissä. Sanotaan, että vaikeuksista oppii, mutta uskon, että positiivisuudella on suuri merkitys. Uskon, että yhteisestä puurtamisestamme jää sellainen mielikuva, että ryhmätyöskentely ei välttämättä ole kivireen perässä vetämistä. Luonnollisesti työelämä asettaa kovemman paineet työn tuloksen suhteen ja siellä tehdään yhteistyötä pidemmällä aikavälillä. Toimiva viestintä niin kasvotusten kuin sähköisesti antaa kuitenkin hyvät edellytykset myös pidempiaikaisiin projekteihin.

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *