Tutkimuspäiväkirja: viikot 4-5

Viikolla neljä jatkoimme osuuksiemme loppuun viemistä itsenäisesti. Mathilda kirjoitti loppuun kirjalisuusosuuden, Maiju ja Laura kokosivat tilastoaineistosta tehdyt kuviot ja päätelmät yhteen, minä jatkoin metaosion hoitamista.

Emme tavanneet viikolla neljä tai viisi, vaan Maiju kokosi osuudet yhteen ensimmäiseksi versioksi ja palautti sen Moodleen arvioitavaksi. Jokainen myös antoi itsenäisesti Moodlessa toisten töille palautetta.

Olemme jo alustavasti keskustelleet Yammerissa viimeisestä tapaamisesta, joka toteutuu ensi viikolla (viikolla 6). Kokoonnumme sopimaan työn täydentämisestä ja viimeistelystä saamamme palautteen perusteella. Samalla pyrimme hoitamaan loput kurssiin liittyvät asiat mahdollisimman hyvin valmiiksi.

– Anu

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *