Kirjallisuus-ryhmän suunnitelmia

Katseltiin Julian kanssa Atlas.ti ohjelmaa ja koitettiin ottaa selkoa sen mahdollisuuksista. Kukaan ryhmäläisistä ei ole koskaan käyttänyt kyseistä ohjelmaa, joten ollaan ehkä hieman hukassa sen kanssa. Rajallisen ajan takia sovimme, että aloitamme ainakin kokoamaan aineistoa Yammeriin. Loimme sinne yhteisen tiedoston, jota voimme muokkailla. Keräämme aluksi lähteitä ja materiaalia, josta sitten kokoamme itse kirjallisuusosion ensi maanantaina 17.11. Koitamme löytää lähteitä liittyen juuri tutkimuskysymystämme koskien eli teatterissa käyntiin ja miten koulutus ja ikä sekä sukupuoli mahdollisesti vaikuttavat siihen. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle:) Kunhan Karolina ja Juhana saavat lopulliset graafit valmiiksi, teemme raporttiimme yhdessä yhteenvedon, niin että saamme nidottua kirjallisuuden ja tilasto-osion yhteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *