Viimeistä viedään

 Heipähei ryhmäläiset!

Kirjallisuusosion osuus löytyy yammerista! Laitoin sinne liitteen, toivottavasti näkyy kaikille!

Lukekaa ainakin johdanto läpi, jos tarvitsee muokata vastaamaan tuloksia? Vikassa tapaamisessa tarvitsee siis vielä lisätä teidän opiskelijanumerot, kenties muuttaa otsikko paremmaksi? ja kirjottaa yhteenveto sitomalla kirjallisuus ja meidän omat tutkimustulokset. Eli ajatus oli, että tutkimustulokset kohtaan tulee ne graafit ja analyysit, mutta saa muokata toki vapaasti, jos tuntuu tarpeelliselta!

 

Terkuin Laura

Kivaa viikonloppua kaikille ja maanantaina nähdään!

One thought on “Viimeistä viedään”

  1. Tänään 24.11. kokoonnuimme koko ryhmän kanssa klo 17-20 tekemään alustavaa versiota loppuraportista. Kokosimme sekä kvali- että kvantiryhmän tekemät tuotokset ja tutkimustulokset yhdeksi kokonaisuudeksi Wordiin. Lisäksi kirjoitimme tekstiin yhdessä tiivistelmän ja yhteenvedon sekä hioimme ulkoasua. Päivän tavoitteena oli saada raakaversio valmiiksi ja palauttaa se Moodleen arvioitavaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *