Työpajoja työhyvinvoinnin edistämiseksi

Työpajat:

Viikin kampuksen kaikkien tiedekuntien opettajien työhyvinvoinnin edistämiseksi järjestetään opetushenkilöstölle suunnatut avoimet työpajat lokakuussa 2009. Työpajaan mahtuu työskentelytavoista johtuen korkeintaan 20 henkilöä. Myös muiden kampusten opettajat voivat osallistua työpajoihin, mikäli halukkaita ilmoittautuu, ja tilaa on

8.10.2009 klo 13-15.30, Perustehtävämme – mitä ja millä voimavaroilla – mistä työn ilo ja motivaatio, Viikki Infokeskus Korona Sali 4

Työpajassa etsitään vastauksia mm. kysymyksiin:

  • Kenelle, miksi ja mitä: Ketä työmme palvelee ja millä resursseilla sitä teemme? Onko meillä yhteinen käsitys työmme tavoitteista ja merkityksestä?
  • Mistä löydämme intoa ja iloa työntekoon? Miten voimme tukea paitsi omaa myös toistemme motivaatiota?

 Osallistujat saavat ilmoittauduttuaan sähköpostitse eOppaan ”Motivaatio, työn ilo ja into”, johon heidän toivotaan tutustuvan ennen työpajaa.

23.10.2009 klo 13 – 15.30 Aikavarkaat kuriin – eväitä ajanhallintaan Viikki Infokeskus Korona Sali 4

 Työpajassa etsitään vastauksia mm. kysymyksiin:

  • Elämmekö kiireen kulttuurissa? Miten se näkyy?
  • Onko meillä tehotonta yhteistyötä tai teemmekö päällekkäistä työtä?
  • Millaisia sisäisiä aikavarkaita meillä kullakin on ja miten voimme tukea niin itseämme kuin toisiamme niiden kukistamisessa?
  • Minkälaisia yhteisiä pelisääntöjä voimme noudattaa selkeyttääksemme tilannetta?

Osallistujat saavat ilmoittauduttuaan sähköpostitse eOppaan ”Aikavarkaat kuriin”, johon heidän toivotaan tutustuvan ennen työpajaa.

 Työpajojen vetäjänä toimii KM, LuK, työnohjaaja Minna Rasila, Heuristica Oy. Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen työpajaa e-lomakkeella:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/16969/lomake.html