Aihearkisto: Tapahtumat

Voluntasin tapahtumat

Voluntaksen pikkujoulut

Arvon voluntaslaiset ja muut Voluntas-henkiset! ON JÄLLEEN AIKA! Tänä vuonna entistä hikisemmät, mutta sitäkin tyylikkäämmät pikkujoulut ovat edessä. Ennen joulun pyhille siirtymistä on juhlan aika. Tänä vuonna hikoilemme tyylikkäästi Kattosauna Sivistyksellä! Ennenkuulumatonta!

Olette tervetulleita 16.12. kattosauna Sivistykselle (Leppäsuonkatu 11) kello 19:00 alkaen. Tarjoilla vähän juotavaa ja syötävää. Pukukoodina tonttulakki. Jäsenille tapahtuma on ilmainen, ei-jäsenille 4e. Ota mukaan myös muutama kolikko, niin saat uuden uutukaisen Joni-merkin itsellesi! (2,50/3e)

Tervetuloa!

Voluntaksen Vappu

Vappuaaton 30.4 ohjelma:
12.00 Kokoontuminen Kasarmitorilla, jossa MMYL ry:n Vappu ja Zetorin veto

15.00 Fuksien haalarinkastajaiset (vielä salaisessa paikassa)

n 16.00 Ilmapallokilpailu ja vapaata seurustelua

18.00 Mantan lakitus, jonka jälkeen vapaata seurustelua iltaan/yöhön->

Vappupäivän 1.5 ohjelma:
n 9.30->Vappupiknik Ullanlinnanmäellä Voluntaksen teltalla

Vielä huomioita: Ilmapallokilpailusta kerrotaan tarkemmin ko. päivänä ja haalarinkastajaiset Voluntaksen perinteen mukaan fukseille pakolliset!;)

TERVETULOA! TERVETULOA!

Voluntasin vappu

Hiiohoi siman nautiskelijat!

Voluntas juhlistaa vappua perinteisin menoin tänäkin vuonna. Vappuaattona kokoonnumme Kasarmitorille Agronomiliiton vapputapahtumaan ja kisaamme traktorinvedossa. Myöhemmin iltapäivällä ohjelmassa on fuksien haalarienkastajaiset, jonka jälkeen ohjelma on omissa käsissä.

Vappupäivänä tapaamme Ulliksella, jossa juhlimme vappuua Viikin Taloustieteilijöiden kanssa. Paviljonki on silloin pystyssä, joten tule morottamaan ja nauttimaan ainakin hyvästä seurasta mahdollisen kurkunkostukkeen ja pikkusuolaisen merkeissä.

Tervetuloa!

Erno & muu hallitus

Pikkujoulusähly

Pikkujoulusähly!

Jou kaikki Voluntaslaiset!

Tänä vuonna Voluntas kokoaa ensimmäistä kertaa oman joukkueen MMYL:n järjestämään pikkujoulusählyyn ja lähtee tavoittelemaan heti kirkkainta mitalia!

Tapahtuma järjestetään 23.11 klo 12.00 alkaen Viikin kuplahallissa ja kaikki Voluntaslaiset ovat tervetulleita mukaan! Illalla sitten MMYL:n pikkujoulut ja RAIVO-HÄRKÄ!

– Leo

 

Voluntas täyttää 5 vuotta!

Voluntasin 5-vuotisjuhlat!

Hei rakkaat Voluntaslaiset,

Vuonna 2006 muutama markkinoinnin opiskelija toteutti menneen vuosikymmenen parhaimman idean ja perustivat markkinoinnin opiskelijoille ihka oman ainejärjestön, Voluntas ry:n. Tänä syksynä perustamisesta tulee kuluneeksi ruhtinaaliset 5 vuotta, joten eiköhöhän laiteta kemut pystyyn!

VOLUNTAS RY. juhlii merkkipäiväänsä vuosijuhlien merkeissä LAUANTAINA 19.11 Bottan juhlasalissa (Museokatu 10, 00100 Helsinki) klo 18.00-01.00! Luvassa juhlaillallinen, ohjelmanumeroita, laulua, tanssia ym. ym. ym.!!! Yksityistilaisuuden jälkeen siirrymme alakerran yökerhoon, joka on auki 04.00 asti.

Pukukoodina miehillä tumma puku, naisilla iltapuku.

Illalliskortti juhliin maksaa opiskelijajäseniltä 60e/55e (alkoholillinen/alkoholiton) ja kannatusjäseniltä 75e. Narikka 2,70e!

Kunnon vuosijuhliin kuuluu myös SILLIS, joka järjestetään seuraavana päivänä eli SUNNUNTAINA 20.11 klo 12->. Syöminen, juominen, laulaminen ja tanssiminen jatkuu siis myös seuraavanakin päivänä:) Paikasta infoa lähempänä! Hinnat 5e/10e (osallistuu myös vuosijuhlaan/osallistuu pelkälle sillikselle). Pukukoodina silliksellä opiskelijahaalarit!

Jos teillä on jotain kysyttävää, älkää pelätkö ottaa yhteyttä Voluntas ry:n bilevastaavaan jenni.pesonen@helsinki.fi tai 040-1525309.

Juhlahumuisin terveisin,
Voluntas ry:n hallitus 2011

Ps. ja Huom! Juhlat ovat tarkoitettu ainoastaan Voluntasin jäsenille, joten jos et ole maksanut vielä vuoden 2011 jäsenmaksua 15e, maksa se ennen ilmoittautumistasi vuosijuhliin ja sillikselle.
Tili: 102330-236153 (Nordea)
Viite: 107 + opiskelijanumero

 

Glitter-sitsit Agro-Forstien kanssa 16.3.2011

Voluntas ja Agro-Forstit yhdistivät ensi kertaa voimansa eilen ja sitsasivat yhdessä C-grundilla Viikissä. Teemana oli Glitter ja kimalletta löytyikin niin sitsaajien vaatteista, koristeista kuin ruuistakin. Pienestä porukasta huolimatta meistä lähti todella paljon ääntä, eikä pienestä laulukisailusta järjestöjen välillä saatu koskaan voittajaa selville. Helpompi oli vain skoolata ja todeta, että me kaikki olemme voittajia:)

Voluntas kiittää ja kuittaa!

Viikki-GP 26.3.2010

Torstaina 26.3.2010 MMYL ry järjesti häilyvän urheilullisen rastikierroksen Viikissä, johon myös Voluntas ry laittoi oman panoksensa pistämällä pystyyn oman rastin!

Joukkueilla oli tehtävänään kuljettaa sukassa oleva raaka kananmuna mahdollisimman nopeasti haalareidensa hihojen läpi niin, että myös sukkaan sidottua narua kului mahdollisimman vähän. Mikäli hihoja ei ollut, aikaa ja narua kului sitä vähemmän. Myös muusta luovuudesta, riisumisesta ja tuomareiden lahjomisesta sai lisäpisteitä. Edellisestä päätellen rastillamme nähtiin mitä mielenkiintoisimpia esityksiä “sukkamunan” kuljettamisesta hihojen (myös boksereiden tai minkään) läpi ja ainakin allekirjoittaneen täytyy myöntää, ettei ole pitkään aikaan nauranut niin makeasti kuin meidän rastilla sai nauraa.

Rastitapahtuma kesti noin neljä tuntia, alkaen klo 15.30, jonka jälkeen tämä urheiluhenkinen poppoo siirtyi jatkoille keskustaan Simonkadun Herkkuun.

Klo 16.00

Klo 18.00

Klo 20.00