Etusivu

Helsingin yliopisto viettää Ympäristöviikkoa 5.-9.10.2015.

Ympäristöviikon teemana on tänä vuonna yliopiston juhlavuoden kunniaksi <375> Ympäristötekoa. Viikon aikana kerätään Helsingin yliopiston opiskelijoilta ja henkilökunnalta erilaisia ympäristötekoja eri kampuksilla ja esitellään Helsingin yliopiston tekemiä keskeisimpiä ympäristötekoja. Tule kertomaan oma luova tapasi toteuttaa ympäristöteko!

Käy tykkäämässä Vihertiimin facebook-sivuista: (https://www.facebook.com/vihertiimi)! Tykkääjien kesken arvotaan monia mahtavia palkintoja, muun muassa vapaalippuja Aleksanterin teatteriin ja Helsingin Kirjamessuille sekä ravintolalahjakortteja Armas Keittiö- ja Viinitupaan ja kasvisravintola Silvopleehen!

Miten ympäristöteemat ja globaali oikeudenmukaisuus liittyvät toisiinsa? Ympäristöviikolla pyritään tarjoamaan erilaisia näkökulmia tähän kysymykseen. Viikolla järjestetään alansa kärkinimet yhteen kokoavia seminaareja ja keskustelutilaisuuksia, kuten Ilmastonmuutos haastaa maailmankatsomuksen -keskustelutilaisuus, jossa näkökulmiaan jakavat kansanedustaja Pekka Haavisto, piispa Tapio Luoma sekä meteorologi Laura Riuttanen.

Ympäristöviikolla ovat mukana myös mm. kirjailija Antti Nylén, eläinfilosofi Elisa Aaltola sekä kasvatustieteen dosentti Arto Salonen! Viikolla järjestetään myös keräys vastaanottokeskuksiin eri kampuksilla.

Tervetuloa osallistumaan ympäristöviikkoon!

Järjestäjät:

 

lehtia