Numur ‒ Islam ja minä -näyttely avautuu Siirtolaisuusinstituutissa

Numur ‒ Islam ja minä -näyttely siirtyy Turkuun ja on siellä esillä Siirtolaisuusinstituutissa 28.2.-20.3.2018.

Tule juhlistamaan näyttelyn avajaisia kanssamme keskiviikkona 28.2.2018 kello 17–19. Näyttelyn avaavat Koneen Säätiön hallituksen puheenjohtaja Hanna Nurminen ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ylijohtaja Kimmo Puolitaival. Tilaisuuden juontaa Nuorten Muslimien Foorumin aktiivi ja Turun nuorisovaltuuston jäsen Abdel Bettahar.

Näyttely on osa Koneen Säätiön rahoittamaa Nuoret muslimit ja resilienssi –tutkimushanketta Helsingin yliopistossa. Näyttely toteutetaan yhteistyössä Globaalinuorten, Nuorten Muslimien Foorumin ja Siirtolaisuusinstituutin kanssa.

 

Siirtolaisuusinstituutti 

Eerikinkatu 34

20100 Turku

 

Aukioloajat:

Ma-pe klo 9.00–18.00

La klo 11.00‒15.00

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *