Excu Kuusijärvelle pe 10.11

Heippa kaikki! Tervetuloa mukaan excuun Kuusijärvelle!

Tule viettämään perjantai-iltasi 10.11 kanssamme ihanissa maisemissa Kuusijärvellä! Kuusijärvi on Vantaan suosituin ulkoilualue ja on Sipoonkorven kansallispuiston ympäröimänä. Illan ohjelmana on grillaaminen, saunominen ja rohkeille myös uinti! Aksentti vuokraa grillikodan ja kustantaa excun osallistujille ruoat, mikäli osallitujia on tarpeeksi.

Kuusijärvellä on kahdelaista saunaa: sähkösaunaa ja perinteista savusaunaa. Liput sähkösaunaan maksavat 4 euroa ja savusaunaan 7 euroa. Lähdemme yhdessä Rautatientorilta klo 17.00 ja otamme bussin 739. Tapaamme bussin laiturilla klo 16.45. Tulethan paikalle ajoissa ja ostathan seutulippusi etukäteen. Ilmoittele meille, jos myöhästyt tai tulet suoraan Kuusijärvelle, jotta voidamme löytää toisiamme.

Koska grillikota on varattava etukäteen, voit ilmoittaa osallistuvasi tähän tapahtumaan lähettämällä viestin sähköpostiosoitteeseen aksentti-hallitus@helsinki.fi, niin tiedämme suunnilleen kuinka monta ihmistä olisi tulossa. Jos osallistujamäärä ei ole riittävää, syömme sisätiloissa (ja Aksentti kustantaa). Lisätietoa Kuusijärveltä löytyy tästä: https://www.cafekuusijarvi.fi/.

MITÄ? Excu Kuusijärvelle! (rillataan ja saunotaan!)
MILLOIN? pe 10.11
MONELTA? klo 17.00
MISSÄ? Kuusijärvellä, mutta tapaamme rautatietorilta bussin 739 laiturilta ja lähdemme yhdessä sinne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *