Aksentin pikkujoulut pe 24.11

Tervetuloa Aksentin perinteisiin pikkujouluihin! Vietämme mukavaa iltaa ihanassa seurassa perjantaina 24.11.2017 klo 19 alkaen. Yhdessä syömme, pelaamme lautapelejä, kuuntelemme musiikkia ja vaihdetaan kuulumisia. Aksentti tarjoaa vähän purtavaa, mutta omia lempieväitäkin saa tuoda. Niin kuin aina, aksenttilaisten ystävätkin ovat tervetulleita!

Pidetään pikkujoulut tällä kertaa Uuden Ylioppilastalon 5. kerroksen Illuusio-huoneessa. Ilmoittautukaa facebook-tapahtuman kautta tai sähköpostitse, niin että tiedämme suurin piirtein, kuinka paljon ruokaa pitää ostaa. Toki saa tulla spontaanistikin.

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monet teistä!

Mitä? Aksentin perinteiset pikkujoulut
Milloin? Perjantaina, 24.11.2017 klo 19
Kuka? Aksenttilaiset ystävineen
Ilmoittautuminen? Jos mahdollista, facebookissa tai sähköpostitse
Missä? Uuden Ylioppilastalon Illuusio-tilassa (5. krs.), Mannerheimintie 5A, Helsinki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *