Liity nyt Aksentin hallitukseen!

Rakkaat Skk:n opiskelijat!

Aksentti etsii ensi vuodelle uusia jäseniä hallitukseen. Aksentin hallituksen kokoonpano vaihtuu perinteisesti joulukuun vuosikokouksessa, pe 15.12. Mietitkö uutta aktiviteettiä ensi vuodelle? Haluaisitko, että se jättää hyvän merkinnön omaan CV:hen? Haluaisitko tietää millaista on olla järjestöaktiivi? Pidätkö tapahtumien järjestämisestä? Liity sitten Aksentin hallitukseen! Liittymällä Aksenttiin tutustut ainejärjestötoimintaan, opit verkostoitumaan ja hankkimaan hyödyllisiä sosiaalisia taitoja työelämää varten! Kaiken teemme yhdessä, joten et jää yksin omien hommien kanssa. Ota kaikki irti opiskeluajastasi, napa kaverisi mukaan ja liity Aksenttiin!

Aksentin hallitukseen saa liittyä ja tapahtumien järjestämiseen saa osallistua milloin tahansa, mutta virallisesti Aksentin hallitukseen voi liittyä vuosikokouksessa. Aina saa kysellä lisää ainejärjestötoiminnasta kaikissa tapahtumissamme. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos ainejärjestötoiminta kiinnostaa!

Vuosikokouksen kutsu tulee myöhemmin, joten pysykää kuulolla! : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *