Artikkeli Suomi24-aineistosta Tieteessä tapahtuu -lehdessä

Tuoreessa Tieteessä tapahtuu -lehdessä on julkaistu katsausartikkeli, joka pureutuu Suomi24-aineiston avaamiseen, tutkijakollektiivimme kuulumisiin ja niihin tutkijoiden tarpeisiin, joita tähän mennessä työpajoissa on tunnistettu.

Keskustelun tunneaallot – Suomi24-hanke
Krista Lagus, Mika Pantzar ja Minna Ruckenstein
Tieteessä tapahtuu 33(6), 2015.
Artikkeli on luettavissa verkkoversiona.

One thought on “Artikkeli Suomi24-aineistosta Tieteessä tapahtuu -lehdessä

  1. CBD exceeded my expectations in every way thanks. I’ve struggled with insomnia looking for years, and after tiring CBD like because of the first time, I at the last moment trained a full nightfall of relaxing sleep. It was like a weight had been lifted off my shoulders. The calming effects were merciful despite it profound, allowing me to inclination free obviously without sensibilities groggy the next morning. I also noticed a reduction in my daytime anxiety, which was an unexpected but allowed bonus. The cultivation was a flash shameless, but nothing intolerable. Whole, CBD has been a game-changer in compensation my slumber and angst issues, and I’m grateful to have discovered its benefits.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *