Connect Lab: Suomi24-aineiston yhteisöllinen tutkiminen

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen Citizen Mindscapes -hankkeen tapaamiseen! Minna Ruckenstein alustaa aiheesta ”Yhteistyön muodot ja eettiset periaatteet”. Lisäksi esitämme lyhyen katsauksen Suomen Akatemian hankesuunnitelmasta ja keskustelemme pienryhmissä.

Paikalle toivotamme tervetulleeksi ihmisiä jotka ovat kiinnostuneita toimimaan osana laajempaa Citizen Mindscapes-kollektiivia. Tavoitteena on että itse kukin löytää tapoja kytkeytyä kolletiivin muiden toimijoiden kanssa tehtävään yhteistyöhön hedelmällisellä tavalla.

Aika: Keskiviikkona 20.1. klo 9:15-11:15
Paikka: Metsätalo, Sali 10 (B311), Unioninkatu 40

Ilmoittautumiset:  krista.lagus@helsinki.fi

Tervetuloa!

Terkuin Krista Lagus ja Minna Ruckenstein 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *