Tietolinja 2/2012 ilmestynyt

Vuoden 2012 toinen Tietolinja on ilmestyntyt.

Tällä kertaa numero on uutispainotteinen, koska meneillään on runsaasti asioita, joita on syytä seurata jo ennen kuin niistä on lopullisia tuloksia kerrottavana. Tällaisia asioita ovat uuden polven kirjastojärjestelmien standardiperusta, nimien tunnisteet ja MARC-formaatin seuraaja. Mutta on meillä sentään yksi valmiskin tuote esittelyssä: vastikään Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston kirjastoissa käyttöön otettu kirjastokarttapalvelu.

Uusin numero löytyy osoitteesta: http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2012121410305

2 thoughts on “Tietolinja 2/2012 ilmestynyt

  1. Artikeln har ursprungligen skivits för boken “Kirjastojärjestelmät vai kirjastot ilman järjestelmää” som är utgiven av BTJ – bara på finska. Tyvärr har vi inte heller resurser att översätta så pass långa texter. I princip publicerar Tietolinja artikler också på svenska om de har skrivits på det språket.

Comments are closed.