Portfoliokilpailu opiskelijoille

Miten esittäisit osaamisesi verkossa?  
Millainen on hyvä portfolio? 
Millaisella portfoliolla saisit unelmiesi harjoittelu- tai työpaikan?

Urapalvelut ja opetusteknologiapalvelut järjestävät yhteistyössä opiskelijoille ”Minun portfolioni” -kilpailun 22.11.-14.12.2016. Portfolion alustana tulee käyttää Opintoni-sivun (https://student.helsinki.fi ) Portfolio-työkalua.

Miksi kilpailu? 
Uusissa tutkinnoissa portfoliotyöskentely on mukana useissa koulutusohjelmissa. Helsingin yliopistossa portfoliotyökalu on uusi. Opettajat ja opiskelijat tarvitsevatkin esimerkkejä siitä, miten portfolio voidaan toteuttaa. Työnhaussa portfoliota on käytetty kansainvälisesti hyvin erimuotoisina, mutta myös suomalaisia esimerkkejä löytyy. Toivomme, että kilpailussa ei jumiuduttaisi valmiisiin malleihin vaan otetaan välineestä kaikki hyöty irti ja tuodaan luovasti omaa osaamista ja oppimispolkua esille.

Miten osallistut? 
Portfoliotyökalu löytyy Opintoni-sivun  (https://student.helsinki.fi) oikeasta yläreunasta profiilikuvan alta.
profiilikuva

Portfolio palautetaan kilpailuun joko julkaisemalla  se avoimena tai rajoitettuna (HY:n käyttäjille) ja täyttämällä  portfolion www-osoite ja yhteystiedot E-lomakkeelle https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/75452/lomake.html

Portfolion arvioinnissa kiinnitämme huomiota omanäköisyyteen ja valmiin palvelun innovatiiseen hyödyntämiseen. Portfolion tarkoituksena on esitellä tekijänsä osaamista, opinto- ja työhistoriaa sekä taitoja mahdollisimman oivaltavasti. Kilpailuun lähetettyjä portfolioita voidaan käyttää palvelun esittelyssä ja markkinoinnissa myöhemmin (tunnistetiedot poistettu).

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Helsingin yliopiston opiskelijat.

Mitä palkinnoksi? 
Kilpailuun osallistuneista porfoliosta palkitaan kolme omannäköisintä ja innovatiivisinta portfoliota.

  1. Palkinto: Ura/työnhakuohjaus (kesto 1,5t)+ 2kpl leffalippuja
    Sisältö räätälöidään niin, että se voi olla esimerkiksi oman osaamisen sanoittamiseen, vaihtoehtojen kartooitamiseen tai vaikkapa LinkedIn-työskentelyyn liittyvää.
  2. / 3. Palkinto: 2kpl leffalippuja

Palkituille ilmoitetaan ennen joulua!

Lisätietoja kilpailusta ja/tai portfoliotyökalusta

Pauliina Kupila
pauliina.kupila(a)helsinki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *